Larkin Poe & Thom Hell

Thom Hell with Larkin Poe, Kick, Kristiansand, Norway

Thom Hell med Larkin Poe på Kick i KristiansandFoto: JHH

Denne kvelden ble Undertegnede spurt av fotograf Helmersen om å skrive noen ord om Larkin Poe konserten. Da jeg ikke har noen stor kjennskap til hverken bandet eller musikkstilen som sådan så gikk jeg med et åpent sinn ned på Kick.

Thom Hell and Larkin Poe, Kick, Kristiansand, Norway

Larkin Poe
Foto: JHH

Det var lagt opp til en intim konsert med halve lokalet avsperret og stearinlys på bordene. Stemningen var fin blant de rundt 80 fremmøtte tilskuerne.

Larkin Poe er fra Atlanta, Georgia i USA og består av to søstre med musikere. Søstrene Lovell er tidligere kjent som The Lovell Sisters og spilte da bluegrass, Når den eldste av de tre søstrene ville slutte å spille og turnere, fortsatte de to yngste, Rebecca og Megan, videre under navnet Larkin Poe, og gikk stilmessig mer mot et rocka og groovy sound.

De har nettopp gitt ut ei plate sammen med velkjente Thom Hell.

Kveldens konsert begynte med et sett basert på denne plata med Thom Hell med på scenen før bandet tok en pause og kom tilbake og kjørte et sett uten Thom Hell.

Thom Hell and Larkin Poe, Kick, Kristiansand, Norway

Larkin Poe, Thom Hell og Geir Roger Hagen
Foto: JHH

Det var virkelig magisk å høre Hells harmonier sammen med søstrene. Hele bandet viste en stor spilleglede og det smittet over på publikum som på oppfordring trakk nærmere scenen.

Både Rebecca og Megan viste seg å være meget habile musikere og trakterte med letthet el. gitar og kassegitar og ikke minst steelgitar. Imponerende! Vi fikk tatt en liten prat med bandet og undertegnedes tidligere bandkollega i Dryads, Helland.

Det var en fantastisk konsert! Du oppfordres herved til å få med seg Larkin Poe neste gang de gjester et sted nær deg.