Kaizers i Byteltet, Egersund

Kaizers i Byteltet Egersund 19. april 2013

Kaizers Orchestra i byteltet i Egersund

Kaizers Orchestra i velkjent stil.Foto: Jan Egil Aslaksen

Det er litt over 1 år siden Kaizers spilte i Egersund i en fullsatt hall den gang og nå ble det i et stort telt i sentrum.

Faren for en kald aften var tilstede, men det var tydeligvis ikke noe publikum tok notis av. Det var satt inn varmekanoner som hjalp på temperaturen. Ca 1500 møtte opp for å oppleve Kaizers igjen.

"Det er godt å komme hjem. Andre plasser forstår de ikke hva vi synger. Men det gjør dere i Egersund!"

-Bandets innledning fra scenen

Kaizers leverte den ene kjente låten etter den andre, og fikk publikum med seg hele kvelden. Til tider var det litt Justin Bieber stemning helt framme med scenen, da det var en del russejenter som hylte og kastet russekort opp på scenen. Godt det ikke kun er storbyene som opplever slike tilstander.

Et profesjonelt crew på lyd og lys gjorde ikke opplevelsen mindre. Her blir det ikke spart på noe og det kunne merkes. Konserten ble fint gjennomført, med godt synlige vakter som hjalp der det trengdes. Må bare berømme hvordan de hjalp rullestol brukere slik at de fikk egen plass helt framme.

Totalt sett en kjempe fin konsert som etter uttalelse av stor fan sa at det var en av de beste. Arrangør var godt fornøyd med besøk og avvikling.

Og ikke minst så må det takkes stort til Kaizers for enda en stor konsert opplevelse!

En musikalsk hilsen fra
Jan Egil


Bildegalleri