PULS - A Tribute to Pink Floyd, Vennesla, 20.08.2011

I anledning Vennesla Kommunes 150 årsjubileum slo en vennegjeng på 9 seg sammen for å arrangere en skikkelig konsert med lokalheltene i PULS. De fikk med seg store deler av næringslivet i bygda og lagde tidenes folkefest.

Nærmere 5.000 mennesker var innom portene denne kvelden, mange tilreisende fra store deler av Agder og Telemark hadde funnet veien til naturskjønne Vigeland Hovedgård.

...

Prosjektet PULS kom igang som et engangsprosjekt for et par år siden da de satte opp 2 konserter i Vennesla Samfunnshus som fort ble utsolgte. Medlemmene er en blanding fra forskjellige band fra Vennesla. Alt fra korister fra menighetsmiljøet til rock og metalmusikere, Sammen har de klart å lage og gjennomføre en Pink Floyd tribute som man ikke har sett maken til i Norge før.

De har etterhvert hatt konserter i Søgne, Agder Teater, Båtracet i Arendal og sågar under julebord i Sørlandshallen til fulle hus. Men denne kvelden har hittils vært Deres største og mest påkostede når det gjelder både lys. lyd og publikumskapasitet.

Vi fikk denne kvelden først gjenhør med kameratbandet Guttane fra Filadelfiamiljøet i Vennesla, og deres countypregede, folkelige musikk og stil skapte god stemning idet folk kom vandrende inn på området.

"Another Brick In The Wall" med fullt kor
av jenter og gutter i skoleuniform

PULS begynte så med svevende lyder for å bygge stemningen opp i skumringen, et helikopter sirklet over området og laserne begynte å vise seg i det bandet dro igang til full jubel fra spente tilhørere. Vi fikk høre låter fra stort sett hele Pink Floyd plata, Dark Side Of The Moon. Ellers besto settet i mere "nyere" låter, deriblant Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, On The Turning Away, Another Brick In The Wall med fullt kor av jenter og gutter i skoleuniform, Learning To Fly, Money og maange flere.

Lyden, lyset og lasershowet var svært påkostet, ytterst velfungerende og understrekte til enhver tid låtene som ble spilt.

 
Som Venndøl er jeg stolt av bygdas næringsliv, frivillige og arrangører, og håper med dette at Kommunen også kommer mere på banen neste gang det kommer en mulighet til å arrangere noe som dette i bygda. Lista er lagt veldig høyt etter dette.

Vi fra festivalplassen og festivalguiden er svært fornøyde med kvelden, og vil takke pressekontakt Rune Stormark og PULS gitarist Bixi Robertsen for fint samarbeid og en stor opplevelde.

Geir Roger Hagen og Hansi gleder
seg til det braker løs!

"Guttane" fra Vennesla