Rosfjord BeachParty 2011

Dr. Hook leverte en helt enorm konsert foran et fullstappet dansegulv!

Nok en gang ordner G. Thomas et glitrende show på stranda i Lyngdal. Nærmere bestemt, et vaskekte "beach party" i strandkanten utenfor Rosfjord Strandhotell. Åsmund Åmli Band, Hawk Christensen, Cindy Kvinlaug, Vazelina Bilopphøggers og ingen ringere enn Dr. Hook feat. Ray Sawyer!

Hawk Christensen var høyt og lavt. Ekte innlevelse!

Fjorårets suksess krevde at det ble gjort noe i år også. Det gikk nok over all forventning, for det var et fantastisk oppmøte. Riktignok var det nok ganske tynt i mengdene på fredagen, men dagen derpå var det til gjengjeld ca. 3.000 gjester!

Det har virkelig blitt gjort gode forberedelser i forkant av denne helgen. Ikke minst når det gjelder program og booking av artister. Resultatet uteble ikke, og avviklingen gikk stort sett smertefritt for seg.

Hawk Christensen
På fredagen var det Hawk Christensen som fikk blodomløpet i gang utenfor hotellet. Han var både høyt og lavt med gitaren og hatten. Ingenting å si på engasjementet til denne karen. Han underholdt både med musikk og humor, og det må jo til i slike anledninger. Han skulle jo tross alt varme opp for selveste Åsmund Åmli Band!

 
 
Party + Åsmund Åmli Band er ikke feil!

Åsmund Åmli Band
Om ikke alle visste hvem Hawk Christensen var, så var det nok ikke mange som ikke kjente Åsmund & Co. De spilte til dans med velkjente og dansevennlige låter om stomp, vann og noen kåte galninger fra setesdalen. Kombinert med god mat og drikke kan dette nesten ikke slå feil. Været var strålende, og stemningen var på topp.

Åsmund Åmli Band har en omfattende konsertkalender denne sommeren, så for de som gikk glipp av denne, finnes det plenty med muligheter for å få med seg en opptreden eller to nesten hvor som helst i Norge i sommer.

Sjekk her for mer info om når og hvor.

 

Lørdagen startet tidlig. Rundt middagstider åpnet portene for voksne og barn med aktiviteter og underholdning. Først fikk vi litt musikk og underholdning med Gunnar Thommesen og konfransier, Rune Larsen fra The Tramps.

Videre utover dagen var det nok av aktiviteter. Volleyball turnering, strongman oppvisning ved Arild Haugen og vannscooter show (og en artig kombinasjon av de to sistnevnte :). Arild Haugen fikk også en tur med scooteren, og det gikk såpass fort at han bokstavelig talt mistet shortsen!

 
 
Cindy Kvinlaug innledet med en imponerende konsert.

Cindy Kvinlaug
Etter en lang og trivelig dag på stranda var det igjen på tide med litt musikk. Cindy Kvinlaug innledet med en imponerende konsert. Stemmen og utstrålingen hennes kan gi hvem som helst gåsehud.

Hun fremførte noen alldeles nydelige låter fra sine tidligere utgivelser, og noen fra hennes siste plate, «The Best Part of Me». Spesiellt «Why Did It Have To Be You» og «Hearts Don't Break». I sang hun også noen utvalgte cover-låter som «Me and Bobby McGee» og «What's Up»

Vi elsker Cindy, og det gjør sannelig publikum også - Fantastisk!

Vil du oppleve Cindy kan du sjekker denne linken med jevne mellomrom for oppdatert kalender.

 
 
Tidløse Vazelina Bilopphøggers. Like populærere og norske som Grandiosa!.

Vazelina Bilopphøggers!
Vazelina Bilopphøggers stod så for tur. Den gjengen tror jeg aldri vi blir lei av. Den utrolig festlige dialekten, sangtekster som får frem latteren hos alle som forstår hva de sier, og en usedvanlig fin måte å kommunisere med publikum, er alle faktorer som gjør høggerne til soleklar bankers når det gjelder party underholdning!

De spøkte og skapte seg som vanlig, snakket både med, og om publikum. Damene ble invitert på scenen hvor de ble gjort stor stas på.

Vazelina har bevart både sjel og kvalitet til tross for at de opererer med ny vokalist, som heldigvis ikke på noen måter gjør skam på hverken bandet eller kulturarven.

 
 
Dr. Hook feat. Ray Sawyer i storform som aldri før!

Dr. Hook feat. Ray Sawyer
I en alder av 73 er det ikke annet enn imponerende å levere et show slik som Ray Sawyer gjorde her. Han bærer tydelig preg av alderen og livet han har levd, uten at det hindrer ham i å fortsette å underholde og trekke fulle hus gang etter gang. Faktisk var jeg litt overrasket over hvor mange som møtte opp, men det var ikke vanskelig å forstå at storheter som Dr. Hook alltid vil ha en plass i hjertet til fansen sin, og til alle som elsker god, gammel kvalitetsrock!

Det var så overfylt og trangt at fotografene ble tvunget til å sitte på høyttalerene foran scenen gjennom hele konserten. Var de dumme og forlot denne plassen var det nærmest umulig å komme frem til scenen igjen.

Jeg tror Ray virkelig følte hva han har betydd for sine fans i løpet av årene, for responsen var upåklagelig. Folk var kommet fra fjernt og nært for å få med seg en av sine store helter. Applausen, dansen og livet i publikum var fantastisk!

 

G. Thomas og Rosfjord Strandhotell klarte det igjen! Gratulerer, og takk for at vi fikk lov til å være med!Blir det mer til neste år, så anbefales alle å komme, for dette var en fantastisk fest!

Bildegalleri
(flere bilder kommer - Har du noen fine bilder så må du gjerne sende dem til oss, så skal vi inkludere dem her :)