INGENTING, KICK, KR.SAND, 27.05.2011

Sandnesbandet, Ingenting, tok seg nok en tur til Kristiansand for å underholde Sørlendingene, og vi fra festivalplassen.no og festivalguide.no tok også turen for å dele opplevelsen med våre kjære lesere.

Ingenting er et fyrverkeri av et partyband som ikke sparer på noe som helst på scenen. De overkjører fansen med den ene allsangen etter den andre. Det er få band forunt å få sånn respons på sangene som det disse Rogalendingene får. På flere av låtene trenger ikke vokalisten å synge et eneste ord da publikum synger ordrett med av full hals.
 
Riktignok var ikke Kick fullsatt denne kvelden, det kan muligens ha noe å gjøre med at Ingenting nylig rocka Grimstad også. Men at de omtrent 200 som kom på festen var fornøyde hersket det ikke noe tvil om.
 
Lydmannen hadde også en særdeles god kveld. Lyden var perfekt uansett hvor i lokalet vi befant oss.
 

Hitrekka vi fikk høre inneholdt gullkorn som blant annet, Gammale mann, Gje faen i det, Fru Nille, Hiv Positiv,Toget, Naboen har party, Aldri på TV, Salg i dag og selvfølgelig Liden. Det skal det godt gjøres å feile når man har et sånt repertoar å plukke fra, noe Ingenting absolutt ikke gjorde.
 

Vi gleder oss allerede til neste gang vi får oppleve Ingenting live, og oppfordrer i samme slengen alle dere andre å til å hive dere med på festen!
 
Takk til arrangørene for fint samarbeid som alltid!