Madder Mortem + Seventh, På Hjørnet, Kristiansand, 12.05.2011

Da var det igjen dags for et nytt besøk av Madder Mortem fra Nord-Odal.. De har vært hyppige gjester på flere av byens scener de siste årene. Denne kvelden hadde de med seg Arendalsbandet Seventh som oppvarmere.

Undertegnede hadde ikke noe kjennskap til Seventh på forhånd, men bandet kjørte på med et meget energisk og underholdende show. Lyden var bra og publikum lot seg rive med av Death Metalen som ble servert. Debutskiva er visst snart på trappene, og da regner vi med å se og høre mer fra Seventh.

Madder Mortem er et meget rutinert liveband som har spilt flere steder rundt om i verden med andre store band. De har en trofast fanskare også her i Kristiansand.

Det var en magisk stemning i det halvfulle lokalet når bandet dro igang sin konsert. Det ble en episk og storslått opplevelse. Det er flotte variasjoner mellom det aggressive og melodiøse i de fleste av bandets låter..Vokalist Agnete og resten av bandet viser en genuin spilleglede fra scenen. Vi fikk høre låter fra hele karrieren, og for anledningen fikk vi også et par låter som bandet sjelden spiller live. Det ble varmt mottatt av et hengivent publikum.

Madder Mortem skal ikke spille så mange konserter fremover, da de skal konsentrere seg om innspillingen av sitt nye album i sommer, og vi fikk også en smakebit fra det kommende albumet. Låten hadde ingen tittel enda, men vi fikk store forventninger for å si det mildt...

Takk til Leo Lohne for lån av kamera!