Eikerapen Roots - Festen fortsetter!

Artikkel i 3 deler: Torsdag, Fredag og Lørdag
Foto: Millard Paulsé
Sivert Høyem

Fra Festivalplassen.no:Fredag 6. august, Nok en suksesshistorie fra Eikerapen Roots !

Foto: Thomas Søbstad, NRK Lydverket
Ingrid Olava

Fredagen var det Sivert Høyem det stiltes høye forventninger til. Publikum hadde lenge sett frem til å oppleve ham på Eikerapen. De ble ikke skuffet – for han leverte over de flestes fohåpninger. På plassen foran scenen frydet publikum seg og sang med av full hals.
CC Cowboys satte prikken over i’en og fikk publikum med seg på sine slagere. Stemningen var på topp!

Tønes, som endelig etter flere års forspørsler spilte i Ellings Hage, trakk fulle hus (hager), til manges begeistring. Dette var virkelig et etterlenget innspill fra både arrangørene og de i publikum som virkelig visste å sette pris på denne lokale musikalske kunstneren. Maria Due  gjorde også en veldig fin konsert i Ellings Hage.

Når Ingrid Olava inntok scenen på Låven var det kø i lange baner på utsiden, og det var nok dessverre mange som var litt for sent ute til å få med seg denne praktfulle perlen av en konsert.

I tillegg på Låven, leverte Segrov et respektabelt bidrag på stemingstermometeret. Kvelden var ikke komplett før Gunslingers og Ila Auto spilte til fest og dans i teltet. Country er tingen!

Festivalplassen forsøkte å finne 5 misfornøyde festivaldeltakere, men måtte heldigvis gi opp uten å finne en eneste. I følge politiet var alt gått tilnærmert prikkfritt for seg. Eikerapen Roots Festival går foran med et godt eksempel.

Nok en fantastisk og flott kveld på Eikerapen – Vi er imponerte!
Følg med i neste, og siste del av denne artikkelserien. Der vil du blant annet få et større utvalg av bilder og et sammendrag av hele festivalen.

Foto: Millard Paulsé
CC Cowboys