Eikerapen Roots - A Night Under The Dam

Artikkel i 3 deler: Torsdag, Fredag og Lørdag
Foto: Millard Paulsé
Thomas Dybdahl - Under The Dam.

Fra Festivalplassen.no: A night Under The Dam, torsdag 5 august, ble en fantastisk opplevelse av nye dimisjoner!

Foto: Millard Paulsé
Thomas Dybdahl i sjeldent stemningsfulle omgivelser.

Thomas Dybdahl Kom til sitt rette Under the Dam. Dette var noe han hadde ønsket seg lenge, og på torsdagen gikk denne drømmen i oppfyllelse. Han leverte en fantastisk musikkopplevelse foran de som var så heldige å oppleve ham på Eikerapen Roots. Dybdahl med god hjelp av resten av bandet, naturens urolige elementer, forsterket av helt spesielle lysforhold og en akustikk man ikke finner noe annet sted, sikret en magisk og uforglemmelig aften i fjellheimen 620 meter over havet.

Fjellfolket trollbandt publikum, og tok oss med på en reise gjennom gamle norske musikktradisjoner og en trollsk musikalsk reise med veldig spesiell stemning Under The Dam.

Etter at Under The Dam ble avsluttet med Odeon, ble resten av kvelden tilbrakt på Låven med Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars. Det svingte bra! Gjestene danset seg inn i natten og koste seg mens festivalens første konsertdag gikk mot slutten.

Alt i alt ble dette samlet en opplevelse som Festivalplassen ikke ville byttet ut med noe annet. Publikum storkoste seg, logistikken var veldig nærme perfekt og alle artistene vi snakket med kunne ikke annet enn å rose arrangørerene for en upåklagelig service.

Stor takk til arangjørene for denne fantastiske kvelden under the Dam og på låven!

Foto: Millard Paulsé
Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars spilte til dans på låven.
 
Foto: Millard Paulsé
Fjellfolket i trollsk stemning - Under The Dam.