Åsmund Åmli Band for fulle brygger!

Kåt og galen, fra Setesdalen: Åsmund Åmli Band viste publikum hva de var gode for og fikk det til å svinge da de gjestet brygga i Mandal tirsdag kveld.
Foto: Signe Marie Rølland
 

Ryktene sier at det var langt over 800 oppmøtte på bryggekanten i Mandal sentrum tirsdag kveld (13/7). Og for de som vet hva det innebærer, så er det ikke småtteri!

Slik blir det når Marna Café & Co. arrangerte konsert og show med ingen ringere enn Åsmund Åmli Band.

Med sine gode, gamle slagere (landeplager ;) dro de stemningen mot uante høyder. Bl.a. "Stomp og vatn", "Påskerally" og "I e fra bygda" gikk rett i boks, og publikum danset og sang med av full hals.

Denne livlige bunten holder fremdeles koken, og blir neppe mindre populære i nærmeste fremtid. Det skårtet i alle fall ikke på elleville og entusiastiske fans i denne delen av landet. Både gjester og arrangører, og ikke minst Åsmund Åmli Band selv, ble nok tilfredsstillt over all forventning. Kombinasjonen var ganske enkelt fabelaktig!

Været, stemningen og sørlandsperlen Mandal i heldig kombinasjon med ekte kvalitetsunderholdning, sørget for at det hele rett og slett ikke kunne bli annet enn perfekt.

Flere bilder fra kveldens høydepunkt:

For de som mot formodning ikke er ihuga fans, og kan alt om Åsmund Åmli Band, så oppfordrer vi absolutt til at dere vier dem litt oppmerksomhet. Dette er virkelig gode saker ;) Vi har forøvrig en egen profil på Festivalguiden for både bandet og Marna Café.

Her følger litt mer info om bandet, hentet fra deres egen webside:

I over 13 år har Åsmund Åmli Band med sine sprelske live-show fartet rundt på de fleste scener som finnes i Sør-Norge, samt deler av Nord-Norge. Deres første full-lengde plate “Bjorøyl” fra 2003 har solgt over 19000 eks, og nærmer seg dermed GULL. Siste utgivelse 'Panorama' som ble sluppen juni 2008, har allerede passert 11000 solgte eksemplarer.

Bandet kaller seg selv for et Country/Rock Showband, og deres varemerke er bruken av det friske Vallemålet, som frontfigur Åsmund Åmli har tatt med seg fra hjembygda si i Setesdal. De har vært på Norsktoppen i 11 uker med låten “Stomp og Vatn” hvorav 3 førsteplasser, og har ofte vært vist på NRK`s Danseband Jukeboks.

Åsmund Åmli Band består av:

  • Åsmund Åmli - Vokal/Bass
  • Bjørn Stiauren - Trommer/Vokal
  • Stian Øvland - Gitar/Vokal
  • Dag Wolf - Steel Gitar

Sjekk ut bandet egne sider, samt vår profil. Vi forsøker så langt vi rekker å liste alle konserter m.m., pluss at du f.eks. kan bestille konsertvarsel på SMS for utvalgte band, spillesteder m.m.