Pink - Storslagen turneavslutning

Et fabelaktig scene show, nydelig vær og mer enn 10.000 fans - Det er oppskriften på en verdig avslutning av Pinks Europaturné. Det var en fantastisk konsert fra Pink i Kristiansand!

De fleste har nok aldri sett maken til spektakulært og nyskapende live show, og produsenten har nå lagt lista høyt for andre som skal overgå dette. Scenen var mildt sagt gigantisk, med hele midtseksjonen dekket av prosjekterte videoer og visuelle effekter. På hver side var det enorme storskjermer som sørget for at selv de helt bakerst fikk med seg alt som foregikk. Det ville vært veldig vanskelig å se noe særlig fra bakerste rad uten skjermene.

Det var ikke lov å ta bilder, så vi nøyer oss med noen
private bidrag. Her er Pink sammen med to fargerike
og hyperaktive danserene. De var nærmest en del
av kulissene!

Kulissene var stilriktige og livlige. Sammen med dansere, kostymer og den musikalske backup var det duket for suksess.

Odderøya Live skal ha en stor stjerne i boken for gjennomføringen av dette kolossale arrangementet! Det var noen litt negative tilbakemeldinger om kø-ordningen, og sanitæranlegget, og jeg er enig i at det ikke var tatt helt høyde for en slik folkemengde. Men, når alle var kommet inn på konsertområdet, så fikk de likevel valuta for pengene. Ingen vi snakket med var annet enn overveldet og superfornøyd med konserten. Den var bare RÅ!

Pink selv var synlig rørt over opplevelsen, og når hun fortalte om besetningen, og sine personlige erfaringer i løpet av turneén. Hun var strålende fornøyd. Det var heller ikke helt tørt i tårekrokene rundt om i publikum...

Personlig har jeg aldri vært på konsert med Pink tidligere, men hvis sjansen byr seg igjen, så stiller jeg absolutt opp!

Takk til Odderøya Live, Pink's Management og alle andre involverte, for at Festivalguiden fikk denne muligheten til å være med på noe så storslagent og banebrytende - Dette var gøy!

Bildegalleri: