100% LIVE! Vassendgutane og Gledeskompaniet!

Lørdag kveld ble Odderøyahallen fylt med energi og feststemning da Vassendgutane og Gledeskompaniet inntok scenen. Det var en kveld fullpakket med musikkglede og allsang.

Gledeskompaniet @ Odderøyahallen, 16.03.2024 - Photo: Helge Knutsen

Gledeskompaniet er alltid en bankers, både som oppvarming og hovedunderholdning.
Foto: Helge Knutsen

Gledeskompaniet, et band fra Kristiansand-regionen, åpnet kvelden med sin fengende og livlige musikk. Med en blanding av pop, rock og folkemusikk har de for lengst skapt seg en lojal følgerskare. Bandet består av dyktige musikere som ikke bare leverer musikalsk kvalitet, men også en stor dose energi, humor og spilleglede på scenen. Med sanger, som "Å i sava" og "Når æ dør", satte de stemningen for resten av settet og fikk publikum til å danse og synge med.

Deretter overtok Vassendgutane, et band som trenger lite introduksjon for de som kjenner norsk country- og dansemusikk. Med sitt opprinnelige utgangspunkt i Ørstad har bandet vært en markant bidragsyter til sjangeren "festcountry". Med en rekke hits som har vært fast inventar på norske radiostasjoner i årevis, er de kjent for å levere feststemning og allsang hvor enn de spiller. Med låter som "Granada", "Siste Dans", "Silikon i Tatti" og "Ronny Ponny" fikk de publikum til å juble og svinge seg. Det var et fantastisk liv hele kvelden!

Vassendgutane @ Odderøyahallen, 16.03.2024 - Photo: Helge Knutsen

Fantastisk stemning med Vassendgutane i Odderøyahallen.Foto: Helg Knutsen

Vassendgutane viste virkelig hvorfor de er et av Norges mest populære liveband, med sitt nærvær og evne til å engasjere alle tilstede. Fra ballader til fengende dansemusikk, de hadde det hele, og publikum kunne ikke få nok.

De bookes til stort og smått. Bare noen dager i forveien jevnet de Oslo Spektrum med jorden (nesten), og ifølge nettsiden deres er de fullbooket ut året. Totalt ca 65 konserter - 100% live!

Alt i alt var konserten med Vassendgutane og Gledeskompaniet i Kristiansand en kveld fylt med musikkglede og feststemning. Publikum gikk hjem med smil om munnen og minner for livet. Takk til begge bandene, Dalane Event, Potetbakern og ALLE de frivillige for en veldig fin konsertopplevelse!