Skamskutt på KinoKino i Sandnes

I forbindelse med åpning av Ivan Storm Juliussen sin maleriutstilling i første etasje i KinoKino tidligere samme dag, så inviterte bandet Skamskutt også til konsert i andre etasje. Ivan Storm Juliussen er nok mest kjent for sine fantastiske naturtro skutemalerier.

Skamskutt på KinoKino/Sandnes kulturhus, 25.11.2023 - Photo: Oddvar Johnsen

Skamskutt på KinoKino/Sandnes kulturhusFoto: Oddvar Johnsen

Juliussen er også en habil bassist i bandet Skadeskutt, som for øvrig består av Oddvar “SOL” Solheim på gitar, Brigth Owe Ognedal på gitar og vokal, Torstein Kyllevik på trommer og siste tilskudd Arvid Tjelta på vokal.

Dessuten hadde de med seg den dyktige danseren Anja Hauge på noen av opptredenen.

Skamskutt
KinoKino (Sandnes Kulturhus)

Lørdag, 25.11.2023 19:30-21:30

Alle musikerne er kjente navn fra forskjellige band i distriktet, og er alle veldig dyktige i sine sjangere.

Skamskutt spiller en blanding av rock/blues og contryrock.

Kvelden åpnet med bare Storm Juliussen og Oddvar Solheim på scenen, og da stilte Storm Juliussen som vokalist på noen melodier av bl.a. Frank Sinatra og Carol King, og hans stemme sammen med Oddvars gitarspill ble en meget bra åpning.

Siden det var åpnig av maleriutstilling, så hadde Storm Juliussen donert et bilde som premie i en loddtrekning blant publikum som var kommet på konserten. En meget overasket og lykkelig vinner fikk sin premie på scenen før konserten gikk videre med resten av band medlemmene.

Skamskutt leverte en flott konsert, hvor medlemmene hadde en uformell tone seg imellom, og det så ut til å falle i smak i det mangfoldige publikummet denne kvelden.

Vi fikk melodier som “Road to Hell”, “One Horse Town” , ”Cowboy Rides Away” før Arvid dedikerte “Simple Man“ til de elleve som hadde tatt turen helt fra Sviland.

Musikken varierte fra litt rolige ballader til litt mer rocka saker.

Og Arvids versjon av “Keep on Rocking”, iført fullt Indianer hodeplagg, var vel den som rocket mest denne kvelden, og virkelig fikk publikum med på allsang.

Ellers kan vi trekke fram Oddvars gitarsoloer, som virkelig må være noe av det bedre vi kan få her i distriktet.

Utover kvelden var de innom Johnny Cash, Tina Turner og ikke minst Ozzy Osborne, med “Dreamer”, hvor Arvid forlot scenen og vandret rundt blant publikum.

Konserten skulle var i halvannen time, men de spurte om det var greit at de holdt på lenger, så totalt fikk vi nesten to timer med god underholdning fra scenen.

Bandet spiller en del på utesteder i Sandnes, men etter denne kvelden, så håper og tror jeg at det kan bli flere konserter fra litt større scener.