The Magic of Alexx Alexxander - Close Up

At Alexx Alexxander finner veien til det flotte anlegget Varen- Randaberg kulturscene en søndagskveld i oktober er kjempeflott. Showet er en del av en stor Norgesturne, og han skal i løpet av høsten innom både Los Angeles og Las Vegas.

Alexx Alexxander @ Varen - Randaberg kulturscene, 01.10.2023 - Photo: Oddvar Johnsen

Alexx Alexxander - Close upFoto: Oddvar Johnsen

The Magic of Alexx Alexxander
-Close Up
Varen-Randaberg Kulturscene

Søndag, 01.10.2023, kl. 18:00
ca 1.5 time

Alexx er uten tvil landets beste Illusjonist, og har også høstet heder og ære i utlandet med flere flotte utmerkelser, blant annet “Illusionist of the year”.

For mange av oss ble vi først kjent med Alexx, da han var med i Norske talenter.

Selv om det ikke var de store illusjonene med mye utstyr som ble vist her, så forbløffer Alexx oss gang på gang, både med å trylle frem sin flotte assistent, for så å pakke henne inn i en aldri så liten boks og gjennomhulle denne med sine sverd, før hun igjen dukker opp like hel.

Fint samspill med publikum, og han fikk også de fremmøtte barna med seg på sine litt enklere triks.

Mellom illusjonene så forteller Alexx litt om oppveksten, og hvordan han startet å trylle, etter å ha fått sin første tryllebok fra bestefaren. Og nå har han også med seg sin egen tryllebok som publikum kunne få kjøpe etter showet, jeg regner ikke med at de største illusjonene hans blir røpet i boken.

De som ikke fikk med seg showet på Randaberg bør sjekke opp turnelisten og se om han dukker opp et sted i nærheten i løpet av høsten.