Karmøygeddon 2024 - artistslipp 3

Karmøygeddon 2024 - Release 05.09.2023

Nye navn til Karmøygeddon 2024

Så er det tid for et nytt artistslipp til neste års Karmøygeddon Metal Festival. Det blir det nest siste slippet, og ikke et hvilket som helst slipp.

En allerede imponerende plakat får i dag følge av ingen ringere enn de norske veteranrockerne TNT.

Bandet imponerte blant annet under årets Tons Of Rock, der publikum fikk høre en knallsterk utgave av et av Norges største heavyrock-band. Med grunnlinja ved Tony Harnell på vokal, Ronnie Le Tekrø (gitar) og Morten «Diesel» Dahl (trommer) intakt kommer det til å bli en heftig opplevelse når TNT headliner første dag av festivalen.

I tillegg til TNT gir festivalsjef Johnny Angelund oss skottene i Bleed From Within.

Bandet spiller melodisk death metal med en herlig blanding av growling og clean vokal, pyntet med heftige melodilinjer. Et band jeg virkelig ser fram til å få oppleve. Bandet kom ut med sitt sjette album, Shrine, i fjor, og gav nylig ut en ny singel – «The Will To Resist». Bleed From Within spiller på hovedscenen, Gassco Stage, på fredagen.

Det jobbes med ytterligere et band, som foreløpig ikke er klart. Men ta en titt på plakaten, den er allerede imponerende med sine (til nå) 38 navn.

Når det gjelder billetter, så må en virkelig raske på om en skal få ta del i noe av festivalen;

Galleripassene ble solgt ut umiddelbart, og nå er også 3-dagerspassene utsolgt. De øvrige billettene – to- og éndagspassene – minker det også på.

Klikk her for å kjøpe billett!