Circus of Sirens på KinoKino

Sirenene TiAre og EleVina inviterte til et show utenom det vanlige.

Circus of Sirens @ KinoKino, Sandnes kulturhus - Photo: Oddvar Johnsen

Circus of Sirens var et fengende show og en spennende måte å vise både musikken og historien.Foto: Oddvar Johnsen

Circus of Sirens 

KinoKino, Sandnes kulturhus
Lørdag 26.08.2023 19:30-20:30

For de som ikke vet hva Sirener er, så må vi tilbake til gresk mytologi, hvor Sirener ofte beskrives som vakre, men dødelige, og fremstilles gjerne som halvt fugl, halvt kvinne. Med sin sang lokket de de sjøfarende til de farlige skjærene hvor de oppholdt seg, og trakk skipene deres ned i dypet.

Sirenene TiAre og EleVina, har reist rundt med Sirkuset siden tidenes morgen. De inviterer til et show helt utenom det vanlige hvor målet er å lokke deg inn i Sirkuset. På scenen har de med seg Sirkusdirektøren, Ole Marius Lund som har gitt ut flere album på 80-, 90- og 2000-tallet, og masse lokale ungdom, som nå er fanget i Sirkuset.

De har også med slangemennesket og sirkusartisten, Annie Thorkilsen, som gjør noen utrolig kunster på scenen.

Allerede før innslipp i salen blir vi møtt av noen skumle personer, som ser ut til å være hentet rett ut fra en Harry Potter forestilling.

Bak artistnavnene møter vi to Sandnes jenter med navn Tone Rannveig Warming Dehle og Elina Lund, som begge har lang og bred erfaring fra musikk og musikaler.

De skriver all musikk selv og har fått hjelp av Jørgen Manke til å produsere sitt nylig utgitte album Circus is in town, hvor de har mange flotte melodier som ble fremført fra scenen. Sanger som "Forbidden Love”,” Floating carousel” og “Headless woman” er blant mine favoritter.

Men sjekk gjerne ut hele albumet på Spotify, eller aller helst få med deg et av de kommende showene.

Åpningsshowet deres “Circus in town” i Stavanger fikk fulle hus og stående applaus.
Showet i Sandnes var ingen unntak, og selv om det ikke var helt fult i den store salen i Kinokino, var stemningen veldig bra, og det ble avsluttet med stående applaus også her.

Selve forestillingen har de skrevet, regissert og koreografert selv. Og er gjort uten noen form for finansiell støtte, men de fremhever at de har fått mye god hjelp fra venner og kjente, og fra utelivet i Sandnes med markedsføring.

Nå er det en turne med showet som står for tur.