Slottsfjell 2023

Stemning @ Slottsfjellfestivalen 2023, fredag - foto: Siri Granheim

Topp stemning på årets Slottsfjellfestival!Foto: Siri Granheim

Slottsfjellfestivalen ble arrangert 12.-13. Juli for 20. gang med et bredt spekter av både nasjonale og internasjonale artister som samlet mange musikkglade mennesker i alle aldre. I følge festivalen var det ny rekord med 18.000 publikummere.

Det er et stort område med mange fasiliteter og scener, noe å finne til enhver smak. Blant annet er det DJs på ulike områder, mathall, spa, Beach club og karaoke. Når siste artist har gått av scenen ute er det tid for Norges største nattklubb inne, nemlig Natten.

Onsdagen begynte med Victoria Nadine på Baglerscenen, deretter Benjamin Ingrosso på Kongescenen før Tyr leverte en solid konsert med allsang blant publikummere på Verftet. Videre var det fine konserter med Arif, Benson Boone og 070 Shake blant annet. Lil Nas x avsluttet det hele med en eklektisk konsert til stor glede for mange publikummere. 

Torsdagen var fylt med en solid lineup som startet med Synne Vo, deretter Torine før energibomben Kjartan Lauritzen fyrte opp et show i kjent stil. Jon Ranes og Marstein fra Undergrunn hadde begge solokonserter på hver sine scener med god stemning blant publikum. Videre spilte The Reytons, Klovner i kamp og deretter Sondre Justad som til og med hadde et frieri i konserten sin (hun sa JA). Zara Larsson leverte på Baglerscenen før Machine Gun Kelly leverte et fyrverkeri av en konsert hvor han blant annet løp blant publikum og opp på taket av front of house. Deretter var det Natten hvor blant annet Alesso og Kamelen sto på scenen med et hav av mennesker med mye pyro og lasere.