Piknik i Parken 2023

Det er torsdag ettermiddag, solen skinner i Sofienbergparken som fylles opp av glade mennesker klare for festival. Piknik i Parken går over 3 dager med en solid og variert line-up.

Maggie Rogers with Del Water Gap @ Piknik i Parken 2024, photo: Siri Granheim

Maggie Rogers på scenen med Del Water Gap.Foto: Siri Granheim

Parken er fint dekortert, det første som møter deg er glitterremser ved inngangen, videre er det pyntet med blomster, fancy speil, remser i trærne og lyslenker med mer. Det er et stort matområde,  flere steder å fylle vannflaske som kommer godt med i varmen, shoppingboder, merch, sittegruppe med mer.

Først ut er Michelle Ullestad som leverer en god konsert, videre følger Han Herman, etterfulgt av sveriges popdronning Tove Lo med en fint gjennomført konsert. Deretter Busta Rhymes som skaper solid stemning, og tilslutt gjensyn med The 1975 med en fantastisk avslutning på torsdagen.

Fredagen starter med indie-rock fremført av Canadiske Ekkstacy, før den svenske superstjernen Veronica Maggio entret scenen hvor det hadde ankommet en god del mennesker i ettermiddagssolen. Her ble det etterhvert herlig allsang. Neste ut var Warpaint, før Briskeby lagde en helt vill stemning i parken. Allah-Las holdt stemningen før Phoenix var siste ut for dagen, en fin avslutning i solnedgangen.

Dag nummer tre og festivalens siste dag starter med Whammyboy, deretter Del Water Gap før det var Marit Larsen sin tur på scenen som leverte en fin konsert. Så var det tid for Albin Lee Meldau som selvfølgelig sang «Josefin». Sondre Lerche, som bare hadde reist 100 meter hjemmefra, overtok så scenen hvor han gjennomførte en solid opptreden. Maggie Rogers skaper deretter god stemning med sitt repertoar før The Cardigans og Ben Howard entret manesjen med hvert sitt fremragende show. Alt-J sørget for en solid og fin avslutning av det hele.

En midtsommernatts drøm @ Piknik i Parken 2024, photo: Siri Granheim

Det oste av sommer og glede på Piknik i Parken!Foto: Siri Granheim