Palmesus 2022

Palmesus gikk av staben for fullt igjen i år, det ligger fint til ved sjøen på Bystranda i Kristiansand. Festivalen var utsolgt, og det var mange glade festivalgjengere tilbake på Palmekysten. Det var lett på se at dette er noe mange har gledet seg til lenge.

Årets heftigste beach party, Palmesus 20222 - Photo: Siri Granheim

Årets heftigste beach party, Palmesus 20222Foto: Siri Granheim

Den populære duoen Isah og Dutty Dior åpner hovedscenen til glede for publikumet som har ankommet i gråværet. Det er god stemning på favoritter som "Blitz" og "Hallo", allsang og dansing er å få med seg på lang avstand. Lost Frequencies leverer deretter klassikere og gode vibber som veier opp for det øsende regnet. Publikum ser ut til å kose seg!

Macklemore er tilbake på Bystranda. Han er en av verdens største artister og det vises, det er elektrisk stemning på noen av sangene! Han setter lys på alt som har skjedd under Pride, og det er en helt spesiell stemning under sangen "Same Love". Definitivt en av de beste, om ikke den beste, konserten på Palmesus i år.

Neste på programmet er Astrid S og Salvatore Ganacci som begge leverer gode show på hver sin måte. Mellom slagene på hovedscenen er det mer enn nok å få med seg. Flere dj stands, poolparty og flammeslukere, noe for enhver smak. Det var også flere muligheter for å finne seg et sted å slappe av ved en av de mange bodene.

Armin Van Buuren er den offisielle avslutteren av dagen, han lager god stemning som støttes opp med diverse pyro. Bystranda er full av festivalfolk som har kost seg. Som en overraskelse dukker Ballinciaga opp på scenen og avslutter det hele, det tar mildt sagt av og det kunne ikke vært en bedre slutt på dagen.

Lørdagen starter med Postgriobygget i solen. Slagere, allsang og god sommerstemning er stikkord til det som utfoldet seg til første konserten på hovedscenen. Deretter er det Chris Holsten sin tur, han har mange fine sanger som festivalfolket kan, definitivt et trekkplaster til festivalen. Senere blir det hype stemning når Asap Rocky entrer scenen. Han leverer et godt show og kommuniserer godt med publikum, flere kaster telefonen sin opp på scenen med hell og uhell. Ut ifra publikum virker Asap Rocky som lørdagens hovedperson.

David Guetta avslutter det hele med et dj set fullt av sanger alle kan, og selvfølgelig fyrverkeri tilslutt akkompagnert av enda en overraskelse: Herman Flesvig.
Det var en helg full av fine øyeblikk. Det er nydelig å endelig se så mange tilbake på Bystranda.