Cabaleras og Glazzwatt - sensasjon i Ivelandshallen

Så var det endelig duket for en real bygdefest I Iveland igjen! Sist undertegnede var I Ivelandshallen var under åpningen I 1990 og da var det selveste Return som sto for musikken. Denne kvelden som også var natt til 1. Mai var det lokale helter som vartet opp med det musikalske.

Cabaleras, Ivelandshallen, 30.04.2022 - Photo: privat

Endelig ble det liv i Ivelandshallen igjen. Cabaleras og Glazzwatt sikret kveldens suksess.Foto: privat

Cabaleras

Cabaleras som spiller Americana, eller Nordicana, som vokalist og gitarist Ronny Risnes beskrev det så bra. I tillegg har de også countryrock som inspirasjonskilde. Cabaleras består foruten Ronny Risnes av Johannes Mala på trommer, Hans Martin Skovly trakterer fele/mandolin, Hugo Vimme på gitar og Stig Torsmyr på bass. De hadde også en kordame med hvis navn ikke er undertegnede bekjent.

Før Cabaleras entret scenen fikk publikum en akustisk oppvarming som blant andre inkluderte medlemmer fra begge kveldens band. Cabaleras leverte en konsert som bestod I fengende og dansbare låter og god publikumskontakt. Det var tydeligvis både publikum og band satte pris på at det endelig kunne festes og danses uten korona restriksjoner igjen.

Glazzwatt

Etter Cabaleras hadde gjort sin opptreden var det klart for hard rock med bandet Glazzwatt. De består av Marlen Hansen på vokal, Ronny Linde og Hans Dalen på gitar, Haakon Johannesen på bass og Daniel Reinhardtsen på trommer.

Publikum fikk servert både klassikere og mindre kjente låter fra blant andre Whitesnake, Dio, W.A.S.P., Volbeat og Chickenfoot. Musikerne har lang erfaring, så vi fikk bunnsolide versjoner hele veien. Vokalist Marlen Hansen imponerer spesielt med sin kraftfulle stemme.

Kvelden var særdeles vellykket ifølge arrangør Mikael Andresen, band og publikum. Det var en stor begivenhet for Ivelandsfolket å ha en fest med alkoholservering i hallen igjen. Publikumet besto av alt fra pensjonister til ungdom, som seg hør og bør på bygdefest. Det kommer nok ikke til å ta 30 år til neste gang det arrangeres konsert I Ivelandshallen.