Dr. Larsen på Sjøboden Live Scene

Etter et par år i dvale på grunn av pandemien, var det endelig klart for gjensyn med de lokale heltene i Dr. Larsen. Og det på selveste natt til 1.mai!

Dr. Larsen, Sjøboden Live Scene, 30.04.2022 - Photo: Svein Frydnes

Dr. Larsen på Sjøboden Live Scene fikk rungende allsang som kvittering på en godt levert konsert! Foto: Svein Frydnes

Sjøboden Live Scene var for lengst utsolgt, og stemningen var stor før Birger «Dr. Larsen» Larsen og hans kompanjonger entret scenen. Repertoaret var som tidligere – en solid blanding av hits fra 70- og 80-tallet. Og det hele startet med Dr. Feelgoods «Down At The Doctors».

Birger Larsen har holdt stemmen bra ved like. Med seg har han Torbjørn Schmidt og Georg Veggeland på henholdsvis trommer og bass, en solid rytmeseksjon. Og på sin høyre side, eminente Kåre Helland-Olsen på gitar. Denne kvartetten sørget for et fyrverkeri av en konsert. Med låter av før nevnte Dr. Feelgood, ZZ Top, Muddy Waters, Lynyrd Skynyrd og ikke minst Whitesnake, sørget de for at allsangen runget.

Det var en eldre utgave av «Stjerna-publikummet» som hadde funnet veien til Sjøboden Live Scene denne kvelden, og det var nok mange som kjente på følelsen av «den gang da». Den gode følelsen. Og med det rette tonefølget.

Med låta «Call Me The Breeze» av J.J. Cale (men her spilt i Lynyrd Skynyrd-versjonen), avsluttet Dr. Larsen en flott, heftig og svett konsert. Publikum hadde kost seg, og det var tydelig at bandet også hadde gjort!