Mustasch til Karmøygeddon Metal Festival 2022

Siste band på lineup’en til Karmøygeddon Metal Festival 2022 blir svenske Mustasch.

Mustasch @ Norway Rock Festival 2019 - Photo: Helge Knutsen

Mustasch @ Norway Rock Festival 2019 Foto: Helge Knutsen

Svenske hardrockveteraner

Mustasch er et hardtarbeidende hardrockband fra Gøteborg, som har holdt på siden 1998. De har gitt ut 11 album, og bør være godt kjent for norske metalheads.
Musikken er hardtslående rett fram rock n’ roll, og de kommer garantert til å skape liv.
Mustasch spiller på den store scenen fredag 6.mai.

Tøff periode

Med Mustasch vel på plass, er neste års lineup for Karmøygeddon Metal Festival komplett. 42 band er klar for å gi massene en festival fylt av god musikk, god stemning og godt vennskap.
Etter to tøffe år med Covid19 har Karmøygeddon Metal Festival all mulig grunn til å være stolte over å kunne komme tilbake med en så stor festival. Karmøygeddon er en frivillig organisasjon, og har dermed ikke som mange andre festivaler kunnet søke om midler fra Regjeringens kompensasjonsordninger. Økonomisk støtte som for flere festivaler har gått rett inn i egenkapitalen og bidratt til store overskudd.

I år fikk festivalen penger fra Kulturrådet, Rogaland Fylkeskommune og Karmøy Kommune. Penger som er kanalisert inn i Karmøygeddon Metal Festival 2021 – ARCTIC, som går av stabelen 29.-30.oktober. Her er det enda billetter igjen, så det er bare å sikre seg plass først som sist.
Deretter er det bare å glede seg til 5.-8.mai 2022, da er det nemlig klart for Karmøygeddon Metal Festival 2022.