Diamonds Are Forever - Cabaret Night

Bardello, Stavanger, 10.07.2021 - Photo: Oddvar Johnsen

Bardello.Foto: Oddvar Johnsen

Bardello, Stavanger. Lørdag 10 juli 2021 kl 19:00-21:00 inkl. pauser

Bardello er et nytt tilskudd blant Stavangers mangfoldige utesteder. Plassert i forlengelse av den kjente «Fargegata» så skulle det ikke være noe i veien med plasseringen. Og når vi blir så godt mottatt av Irene Håland som driver stedet, som viser oss rundt i de nyoppussede lokalene så er stemningen god fra første øyeblikk.

Bardello vil satse på levende musikk og show flere dager hver uke.
Lokalene er innbydende med dekor fra Irenes hjemland, og de har også tatt litt av jungelen inn i lokalene. Her er det delt opp i to lokaler med en bar i hver, slik at de som ikke vil ha livemusikk eller show kan trekke seg inn i en roligere avdeling, og der finnes også en liten lounge hvor en kan være helt alene med sine gjester.

Før selve showet startet fikk vi en liten «Popup konsert» med Edvard Boreneo , som skal ha konsert her etter sommeren, og fikk da bl.annet høre «Laughing Naked» og «Lake Michigan» , og dette tror vi kan bli en bra forestilling i høst.

Men så over til selve showet. Danser Marmalady, alias Tatjana Voloh, og sanger Equalitits, alias Emilie Eide, med bassgitar av Frank Tore Tjørhom og sceneansvarlig Andres Kurg.

MarmaLady & Equalitits @ Bardello, Stavanger, 10.07.2021 - Photo: Oddvar Johnsen

MarmaLady & Equalitits @ Bardello.Foto: Oddvar Johnsen

I innbydelsen lokker de med en glamorøs aften med nydelig kabaret, og det får vi. Det ene danseshowet etter det andre med flotte kostyner og høye spark til flott musikk.
Og da må vi også spesielt nevne sanger som I’m yours som ble spilt som en hyllest til en av servitørenes foreldre som var til stede, og Toxic- Free Britney av Emilie som fremførte noen fantastiske sanger, både mellom danseshowene, og til noen av showene.
Danseren Tatjana imponerer med flotte grasiøse bevegelser, og hurtig forandring fra å være dresskledd herre, til å være en diamantbesatt Queen.

Scenen er ganske så liten, så både sanger og danser beveger seg ned fra scenen og utøver sine kunster mellom publikummet. Lokalen er også ganske små for slike forestillinger, så vi var heldige som fikk noen av de 25 billettene som selges til hver forestilling.

Lyset er dempet og stemningsfullt, noe som gjør jobben til fotografen litt vanskelig. Men et slik show må nok helst nytes live. Så de har satt opp flere show fremover, så vi kan bare anbefale å skaffe billetter enten til dette showet, eller noe av det andre som planlegges fra scenen.
Vil absolutt si at Stavanger har fått et nytt flott tilskudd til utelivsbransjen.