'Tina - Simply The Best'

Når Romerike Event Service og Sola Kulturhus setter opp en forestilling i gangavstand fra der vi bor, så måtte vi jo bare få med oss dette showet. Og for et Show det ble, både Christine Meyer, musikere og danserer/vokalister levde virkelig opp til hva en kunne forvente av et Tina Turner show.

Tina - Simply The Best / Christine Meyer @ Sola kulturhus, 12.06.2021 - Photo: Oddvar Johnsen

Tina - Simply The Best / Christine Meyer, et fantastisk show på Sola kulturhus Foto: Oddvar Johnsen

Med dyktige musikere som bl.annet Geir Langslet, Bent og Fredrik Egner så var musikken i trygge hender. Og med seg på scenen hadde Christine med seg sin duettpartner Marius Kristiansen og dansere/vokalister Vilde Skøld Paulsen og Meriam Grace Deguia Worren.

Christine Meyer er kanskje for de fleste kjent fra TV programmet “Beat for Beat” eller som korist i Hege Schøyen og Øyvind Blunch sine revyer, men her står hun frem som ganske sikkert Norges beste Tina Turner tolker. Hvor det er lagt ned mange timer med øvelse på sang og dansemoves, og dette sitter veldig bra. Så publikum får være med på en reise gjennom flere tiår med tina Turner sanger. Og det er jo rene Hitparaden sår sanger som “Proud Mary”,”Private Dancer” “We Don’t Need Another Hero” og med hyppige antrekkskift på både henne og koristene så blir dette et fargerikt og flott show. Både scene og lys er flott gjennomført, og med bruk av røyk og lys så blir det en magisk stemning på scenen.

Selv om det er coronarestriksjoner så går hun ned fra scenen og begir seg inn blandt publikum, med nok avstand til å holde forskriftene. ”Hadde dette vært for to år siden, hadde jeg nok havnet i fanget på deg”, sier hun til en av publikum på første rad.

Mellom sangene så forteller hun om Tina Turners liv og karriere.

Hun får også publikum med seg på en sang, og her er det ikke tvil om at det er damene i Sola Kulturhus som gir mest lyd fa seg. Etter at vi får høre flere hits som “Golden Eye” og “What’s Love Got To Do With It”, så er det slutt for denne gang. En ganske gjennomsvett Christine takker for seg.

Publikum takker med taktfast applaus, og går ut i den lyse sommerkvelden.