Lady Luck @ Comfort Hotel, 08.05.2021

Lady Luck @ Comfort Hotel Square Stavanger, 08,05,2021 - Photo: Oddvar Johnsen

Lady Luck på Comfort Hotel i Stavanger. Foto: Oddvar Johnsen

Comfort Hotel Square har sammen med Topp arrangement hatt en serie konserter kallet Easy Unplugged. Men på grunn av strenge corona restriksjoner er konsert etter konsert blitt utsatt.
Så gleden var stor når vi på torsdag fikk vite at restriksjonene løste litt opp slik at en kunne gjennomføre konserten med Lady Luck.

Og det var ikke bare publikum som hadde gledet seg til denne dagen, Lady Luck som for et års tid siden ga ut ny plate, Silver Mining har ikke fått spilt ute for publikum etter denne utgivelsen som er nummer to i rekken av album.
Som Kjell sa det før de startet opp, «Jeg er redd vi får overtenning i dag». Overtenning eller ei, Lady Luck leverte varene og vel så det.

I et intimt og koselig lokale, hvor gjestene satt med border med tente stearinlys og noe godt både i glasset og på tallerkenen ble det fort god stemning.

Også Festivalguiden ble godt mottatt på konsert, fikk tildelt et eget bord bak i salen med god oversikt og flott oppvartning fra arrangøren, så her kommer vi gjerne igjen.

Som sagt så var dette første konsert med publikum siden utgivelsen, så det ble mange spor fra den siste utgivelsen, og musikken er fengende og fremført med innlevelse og sjel.

Med sanger som ”More Than You Know”, “Wishing Well” og “Sugar Brown” så er publikum helt med. «Nesten som å være på søskenbarn treff» sier Kjell, og får stor jubel fra publikum i det ene hjørnet av salen. Det ser ut til at de fleste som har fått plass på konserten er trofaste lyttere til bandet.
Musikken er så bra og fengende at denne gruppen nok snart vil øke, bare de får kommet seg litt rundt og spilt for et større publikum.

Også noen melodier fra deres første album «Velvet Drapes at Dawn & You» som «Debbie» og «Allrigth For The Night» ble spilt med stor innlevelse og stor stemning i salen.

Og mellom sangene hadde de en hyggelig passiar med publikum, som når de fortalte hvordan de fikk ideen til navnet på «Back In Moscow» og om når de ble spurt om opphavet til sangen «Sugar Brown»

Bandet består av Kjell Undheim og Tine Steen, som har med seg Arne Olav Nygård på vokal og gitar, Arne Bekkeheien på trommer (Ikke på denne konserten) og Carlos Sanchez på bass.
Neste melodi ut var «Girl» som er skrevet av Carlos, som også er en fengende melodi og flott fremført av Kjell.

Så går vi over til det litt tristere sier Tina, før de fremfører «Please Take My Fear»
«Nå har vi spilt nesten hele plata» så nå er det på tide å slutte av, men vi gidder ikke å gå av scenen for å bli klappet frem igjen. Så vi tar siste nummer nå» sier Kjell.

Før Kjell avslutter med «Diamonds and Rust» « som er så bra at vi skulle ønske at vi hadde skrevet den selv.»
Dette er en gammel slager som førstegang ble utgitt av Joan Baez tilbake i 1974, og senere fremført bl.annet av Judas Priest. Personlig mener jeg at Tinas versjon av denne er vel så god som både originalen og Judas Priest sine versjoner.

Takk for en fin konsert opplevelse både til band og arrangør.