Tofteberg + James F Band @ Backstage, Stavanger, 10.01.2020

Tofteberg @ Backstage, Stavanger, 10.01.2020 - Foto: Helge Knutsen

Tofteberg på releaseparty på Backstage i Stavanger. Foto: Helge Knutsen

Tofteberg - Release konsert + James F Band

Fredag 10. Januar 2020 var nok for mange en helt normal fredag, og forhåpentligvis var det også en god start på et nytt tiår for de aller fleste. For Krister Tofteberg ble det derimot en dag som vil feste seg på minnet til evig tid. Tofteberg slapp nemlig sitt første egenskrevne album "Line up behind me", og det i rockens navn. Et fullsatt Backstage sørget for en vanvittig energi og knallbra stemning på slippfesten.

James F Band @ Backstage, Stavanger, 10.01.2020 - Foto: Helge Knutsen

James F Band stilte som support. Foto: Helge Knutsen

Hele kalaset ble åpnet av et meget bra originalt sett av James F Band, med Tor Arne Fasotte i spissen. Tror ingen har opplevd Backstage så rolig og lyttende før. Han trollbandt publikum med sin mørke og unike røst. Man kunne til tider hørt en nål falle på gulvet. James F slipper også en plate iår. Tidspunktet er ikke helt avgjort, så følg med.

Så var det Tofteberg sin tur... Vi ble servert den ene rockeren etter den andre, og det ble fort umulig å stå i ro til de deilig melodiøse og tøffe riffene som ble servert som perler på en snor. Han har med seg kremgjengen Ørjan Kjos på bass, Toma Rovik på trommer og Tommy Grude på gitar. Tofteberg selv spiller gitar og synger. Og for en stemme! Han har en meget sterk egenart i stemmen sin, og synger med både råskap og lidenskap som holdt oppmerksomheten til publikum gjennom hele konserten. Sterke låter med gode tekster som omhandler selvopplevde historier.

Albumet er variert, men henger godt sammen, så om du liker melodiøs rock med trøkk i, så liker du nok dette. Låter som utmerket seg spesielt mye blant publikum: "Line up behind me", "Hands Burned", "I wanna wake up", "Fire Passion Lust" og "too late to fake it".

Anbefales! så om du får sjansen til å se disse gutta live i år, -TA DEN! Albumet (produsert hos Storyteller Recording) kan også nytes i sin helhet på Spotify, Itunes og alle andre streaming tjenester.