Vi trenger flere skribenter og fotografer!

stock image from https://f-scope.net/

Har du skrivekløe og en uimotståelig trang til å gå på konsert og festival? Det er en perfekt kombinasjon! Vi trenger flere kreative og dyktige ildsjeler på teamet vårt, og ønsker å ha folk fra hele Norge, slik at vi kan dekke stort og smått, med lokale krefter.

Plateanmeldelser, artistslipp og andre musikk- og kultursaker er selvsagt også veldig aktuelt.

Fotografer må vi også ha, og kan du både skrive og fotografere, ja da er du en gullfugl!

Festivalguiden har holdt på siden 2004, og har en av de mest avanserte, fleksible og omfattende plattformene på nettet. Ikke Wordpress, altså. Nå er versjon 3 av nettsiden lansert, og den kommer til å åpne en helt ny verden av muligheter. Bli med allerede nå, og bli en del av dette hurtig voksende universet.

Det er ikke lønnet arbeid på dette nivået, men fremtiden ser ikke akkurat mørk ut. Med den enestående innsatsen våre fantastiske innholdsskapere bidrar med, så er vi på rett spor mot noe som vil kunne lønne seg for alle når den tid kommer.

Ta kontakt på mail, post(a)festivalguide.no, beskriv hva du passer best til, hva du liker, og hvordan du mener du kan bidra. Skriv hvor du holder til og kom gjerne med noen referanser til tidligere arbeid av denne typen.

Har du nettopp vært på en konsert, eller har en plateanmeldelse på lur? Send dem gjerne i samme mail, så kan det hende du allerede er i gang.

Tips gjerne venner og bekjente om du mener de kan ha glede av dette.