Cult of Destiny med Karmøygeddon-hyllest

Eddie Guz, frontmann i The Carburetors og Chrome Division, tar med seg venner fra begge band for å levere en eksklusiv single til Karmøygeddon Metal Festival.

© The Cult Of Destiny

Ideen er å gi noe tilbake til festivalen de alle er så glad i.

Alle deltagerne i dette konseptet, som de har kalt The Cult of Destiny, har spilt på Karmøygeddon Metal Festival ved en eller flere anledninger.

Dette sier Eddie Guz om soundtracket:

- Jeg ønsket å gi noe tilbake til Johnny (Johnny Angelund, primus motor for Karmøygeddon Metal Festival) for at han har klart å lage en festival vi alle har blitt så glad i.
Med meg har jeg Chris Marchand (Shot at dawn og The Carburetors), Kjell Åge «Damage» Karlsen (Breed og Chrome Division), Mads Movinkel (Breed og Chrome Division) og Jon Erik Bokn (Metal Milisha, Breed og Chrome Division). Sammen danner vi The Cult of Destiny.

Dette gir meg også en glimrende mulighet til å realisere en ungdomsdrøm, nemlig å spille litt klassisk Heavy rock i 80-talls stil.

Singelen kommer i et svært begrenset opplag på 300 vinyl singler og kun 100 cd singler. Låtene har original titlene: Into the Armageddon og Exit Armageddon. Men i denne spesialutgivelsen vil låtene hete: Into the Karmøygeddon og Exit Karmøygeddon.

Singlene kan bestilles her: thecult.destiny@gmail.com