Grease i DNB Arena, Stavanger, 15.02.2019

Grease @ DNB Arena, 15.02.2019 -  Photo: Oddvar Johnsen

"A Blast from the past!" Grease er en tidløs klassiker, her fantastisk fremført i DNB Arena i Stavanger. Foto: Oddvar Johnsen

Grease utgir seg ikke for å være noe annet enn det er, en musical uten dyp moral, eller opphøyet budskap. Bare en god gammel feelgood historie, men denne gang på norsk.

Grease
DNB Arena Lørdag 16 Februar 2019
Utsolgt- 4500 pers

Handlingen utspiller seg på Rydell High School, og vi får bli med rollefigurene Sandy og Danny, godt spilt av Charlotte Brænnan og Bjørnar Reime. Også Vince Fontaine, en slæsk gammel radiovert, som blir glimrende spilt av Øyvind Blunk må fremheves.

Ellers er det gode gamle og kjente rollefigurer som Mrs.Lynch, Doddy, Rizzo, Kenickie, French, Eugene Patty og Johnny Casino med i ensemblet. Kjekt er det at Kirsti fra Sandnes fikk rollen som Jan, og at 12 lokale unge dansere også fikk være med på scenen.

Tom Sterri har regien for den norske versjonen av Grease, som før den kom til Stavanger hadde spilt 36 fulsatte forestillinger i Chateau Neuf.

Det er ingen liten oppsetning som kommer til Stavanger. Ikke minderenn 30 skuespillere og musikere i tilegg til de lokale.

Selve showet kan man si var fartsfylt og med raske sceneskifter, flotte antrekk og tøffe danser og flotte melodier må en stadfeste at dette var et bra show!
Eneste klager vi hørte var at det godt kunne vært storskjermer, for sitter du lengst bak, så får du nok ikke med deg mimikk og detaljer av det som skjer på scenen.

Men nok en gang har Alive Produksjoner fått i stand et flott arrangement i Stavanger regionen, og DNB Arena viser at de kan levere knirkfrie arrangementer.
Så vi gleder oss bare til fortsettelsen.