Maribelle med band og venner @ Påfyll, 14.09.2018

Maribelle m./band @ Påfyll, Stavanger, 14.09.2018 -  Photo: Oddvar Johnsen

Maribelle med band og venner sørget for et solid Påfyll i Stavanger. Foto: Oddvar Johnsen

Når Maribelle inviterer til konsert med sitt band, og gjesteartister er det bare å pakke kamera, penn og papir og stille opp. Konsertstedet var Påfyll midt i Stavanger sentrum, en liten intim scene med sitteplasser rundt i lokalet. Lokalene er ikke store, men de gir en koselig intim stemning.

Klokka var såvidt passert 22:00 når Maribelle entrer scenen med sitt faste band, bestående av Kjetil Fjelde på bass, Ove "Rocketroll"Storland på gitar, Henning Vik på trommer og Stein Skorstad på tangenter. En av gjestene som også var med på flere av kveldens opptredener var Rune Aleksandersen på trompet.

Maribell åpnet det hele med "Walk of shame", "Masquerade" og "Hope we can find your love". Før hun dro igang noen coverlåter, hvor hun var innom både UB40 og Alexander Rybak. Vi må nok si at Maribelle sine egne låter lyder bedre enn coverlåtene hun spiller. Her er det både mere innlevelse og trøkk.

Når vi etter konserten nevner dette for Maribell, så er hun nok enig i det.Hun valgte å ta med disse coverlåtene, her pga av plassen hun spilte. Og hennes mål er at hun senere skal fylle hele konserten med egne låter.

Maribell tar etter en stund en liten pause, og slipper til første gjesteartist som er Anne Furubotnen, som får fremført noen av sine låter.Og får også med seg Rune Aleksandersen på trompet.

Når Maribell igjen er tilbake på scenen får vi høre låter som "Late afternoon" som også blir akompanjert av Rune Andersens vakre trompetspill.  "Come as you are" og "This love is poison". "Zero hour" og "Can't stop" er to nye låter som kommer på neste utgivelse, og dette lover godt for den utgivelsen.

Andre gjester som også opptrådde var Jan Rune Holdhus, kanskje bedre kjent som J.R Harlekin, eller som han selv presenterte seg "en enkel homo fra Hana"

Maribelle debuterte også med piano på scenen for første gang i Stavanger, og også dette trakterte hun bra.

Etter Maribelle hadde gjort seg ferdig på scenen, gikk ryktene at Jan Gulliksen var til stede, og han ble klappet frem av publikum.  Han hyller David Bowie med melodien "Lazarus"

Maribelle kan også fortelle at hun er blitt kontaktet av arrangører i både usa og andre verdensdeler, og at ting er på gang utenfor norges grenser. Hun har også andre spennende ting på gang, men at det er for tidlig å berette om dette enda.