Kriminell Kunst @ Skamfett Julaparty, Martinique, 22.12.2017

Kriminell Kunst @ Skamfett Julaparty, Martinique, 22.12.2017 - Photo: Oddvar Johnsen

Utsolgt, Skamfett Julaparty med Kriminell Kunst på Martinique!Foto: Oddvar Johnsen

Når Kriminell Kunst innbyr til «Skamfett Julaparty» på Martinique og alt er utsolgt, må vi ty til vennskap og kjennskap for å få oss en plass. Men heldigvis ordnet dette seg.

Det manglet ikke på pepperkaker og mandariner, og på scenen snurret platene på DJ ens miksepult når vi ankom et nesten fullsatt Martinique. Og det lille som var av ledige plasser ble fort fylt opp av unge partystemte mennesker.

Når Tore Pang , DJ og trommis entret scenen, var allerede gulvet foran fylt opp. Eneste som manglet var Jenzki. Men etter taktfast rop på ham, så entret også han scenen.

Kriminell Kunst er noe av det feteste Stavanger har å by på innen rap sjangeren, og de har også gitt ut noen album , hvor minialbumet «Miami Nice» er det siste tilskuddet.

Det trofaste og engasjerte Stavangerpublikummet var virkelig klare for kveldens opptreden, og sang med på refrengene, mens de taktfast hoppet opp og ned ,

Til tider så var undertegnede bekymret for at gulvet foran scenen skulle svikte, men det gikk godt også denne kvelden.

Spesielt liv ble de på sanger som «Javel»,Gje meg en beat»og «Nabolaget» var stemningen høy.
«Sjegfen» er en ny sang som vi også fikk stifte bekjentskap med, før «Pamela» var siste sang på setlisten. Men etter en liten pause, og masse applaus fikk vi også «Måden du ser på meg» som kveldens siste sang. Det «Skamfete julapartyet» fortsatte nok ut i de små timer. Men da uten at Festivalguiden dekket dette...