Angelina Jordan + The Real Thing @ Stavanger konserthus, 08.12.2017

Angelina Jordan er bare 11 år gammel. Til tross for sin unge alder, har hun siden hun vant Norske Talenter 2014 gjort seg bemerket i store deler av verden. Hun har opptrådt i en rekke internasjonale TV-programmer. Men dette er hennes første konsertturne, og da denne startet i Stavanger kunne ikke Festivalguiden unngå å dekke denne.

Angelina Jordan + The Real Thing @ Fartein Valen, Stavanger konserthus, 08.12.2017 - Photo: Oddvar Johnsen

Angelina Jordan og Sigrid Bennhaug (The Real Thing) leverte julestemning i Stavanger konserthus.Foto: Oddvar Johnsen

Selv om forholdene var litt mindre enn forrige konsert hun deltok på, hvor det var 40.000 tilskuere, så tror jeg at vi fikk en vel så fin opplevelse.

Med seg på scenen hadde hun bandet, The Real Thing, med vokalist Sigrid Brennhaug.

Performer Angelina Jordan
featuring The Real Thing
Date 08.12.2017 19:00
Venue Fartein Valen, Stavanger konserthus

Disse startet friskt før Angelina entret scenen, barføtt som hun pleier.

Selv om jenta har strukket seg, er hun fortsatt en liten jente. Men det glemmer en så snart hun begynner å synge. Med sin utrolige stemme bergtar hun snart hele publikummet i Fartein Valen salen.

Siden hun var svært liten, har hun vært opptatt av musikk, og særlig jazz. Og som en vis mann sa etter konserten hun hadde i Kristiansand, «hun synger så flott at hun får selv jazz til å bli bra!».

Og det stemmer, for oss som ikke er ihuga jazz folk glemmer dette, og lar oss rive med.

Hun synger 3 sanger, og blant dem «Crazy» som er en av hennes favorittsanger. Hun har også gitt ut en egen bok, som hun leser et lite utdrag fra. Hun overlater så scenen til Sigrid Brannhaug, som drar igjennom noen sanger, og best av dem liker vi sangen til Ola og Kari Bremnes «Er du nord» som blir vakkert fremført.

Når Angelina igjen entrer scenen så fremføre hun «All I want for Christmas is you» kun akkompagnert av gitar, som begynner å få oss i julestemning. Og da hun fortsetter med «I saw mommy kissing Santa Claus» var stemningen i salen god. Angelina fortalte at en av sangene som fikk eventyret til å starte var «Fly me to the moon» og fortsatte deretter med «Can’t help falling in love» av Elvis var stemningen til å ta og føle på.

Hun avsluttet med «Let it snow» og «The Christmas song» og folk reiser seg og klapper, og ønsker seg tydeligvis mere.

Så sammen med Sigrid ble sangen «O holy nigth» fremført som ekstranummer før folk trakk ut i den mørke desemberkvelden.

Da var allerede Angelina klar for bok og platesigneringer i foajeen i Stavanger konserthus. Nok en fin konsert gjennomført i det flotte konserthuset.

-Janet R Johnsen