No Terminus

Avslutningsoppvisning for VG 3 Dans 3DA1 og 3Da2 ved Vågen Videregående Skole

Fremført på Sandnes Kulturhus, hovedscenen, Onsdag 25 april kl. 1900

No Terminus @ Sandnes kulturhus, 25.04.2018 - Photo: Oddvar Johnsen

Vakker og imponerende fremføring fra begynnelse til slutt!Foto: Oddvar Johnsen

Avgangselevene ved Vågen Videregående skole klasse 3DA1 og 3DA2 inviterte til avgangsshow i Sandnes Kulturhus. Over 300 billetter var solgt til forestillingen, og Festivalguiden fant ut at dette burde dekkes med litt tekst og bilder.

Jeg må si meg imponert av ferdighetene til disse ungdommene, og også de som hadde koreografien hadde gjort en utmerket jobb.

Koreografien er gjort av lærere ved skolen, en elev og en tidligere elev som nå er utdannet danselærer. Forestillingen hadde de øvet på siden jul, men da bare som enkeltnummer gjennom dansetimene på skolen. Selve sammensetningen av showet var gjort bare en ukes tid i forkant av oppvisningen, men dette kunne en ikke se på noen som helst måte.

Elevene danset seg gjennom nummer etter nummer, og viste de forskjellige danseformene de har lært i undervisningen. Både musikk og lys var bra tilpasset dansene.

I siste nummer så var russebuksene på plass, det er jo tross alt årets russ som har levert en fantastisk flott forestilling. Og gir positiv omtale en knute, så er de absolutt verd dette.

Hovedansvaret for forestillingen har Astrid Kvassheim og Stine Isachsen Knudsen hatt, og det er også disse to som har hatt regien i de fleste numrene, og laget helheten i forestillingen.

Da vi etter forestillingen spør om det er noe spesielt de vil trekke frem, så vil de ikke fremheve noen av numrene, men at helheten ble veldig bra.

Hele forestillingen ble bra mottatt av et flott publikum.