Tons of Rock 2018

Kvelertak @ Tons of Rock, 2018 - Photo: Helge Knutsen

Kvelertak på Tons of Rock 2018.Foto: Helge Knutsen

For femte året på rad, arrangerte Tons of Rock en heidundrende fest i Halden. Festivalen var en mal på «hvordan arrangere en festival». Det eneste som kunne dra ned litt var været. Onsdagen var rimelig bra med spredte regnbyger. Men torsdagen derimot var det regn nesten hele dagen. Fredagen var lettskyet og opphold. Med stjerner i verdensklassen og et variert program, ble det en heidundrende fest.

Med stjerner som OZZY OSBOURNE, ALICE IN CHAINS, HELLOWEEN, W.A.S.P, KVELERTAK og SKAMBANKT med mange flere - hva kan gå galt? Jeg sliter med å utnevne noen favoritt av alle disse flotte musikantene. OZZY OSBOURNE var nok den artisten som dro inn flest festivalgjester, med ca. 10 000 tilskuere. Publikum sviktet ikke fordi om det var til tider klissvått, spesielt torsdagen var en våt dag.

Man kan ikke si annet enn at på denne festivalen går det på skinner. Det finnes nesten ikke køer, uansett hvor mye folk som var tilstede. For å ikke glemme de flotte kulissene som Fredriksten Festning er i seg selv. Festningen er en perfekt plassering for festivalen.

Jeg gleder meg allerede til neste år. Jeg personlig er klar som bare F###.