Ronny Pøbel + Veislakt @ Tribute, Sandnes, 07.04.2018

Da var dagen kommet for pønkefest på Tribute i Sandnes med selverklærte Samfunnshater No. 1 RONNY PØBEL hvor de hadde med seg lokale VEISLAKT som support.

Ronny Pøbel @ Tribute, Sandnes, 07.04.2018 - Photo: Helge Knutsen

Samfunnshater Numero Uno - Ronny Pøbel!Foto: Helge Knutsen

VEISLAKT er nå på vei med sin tredje fullengder til høsten, konseptplaten «Sandnes Undergrunn Circus & Kabaret», hvor de allerede har sluppet singelen «Klovnene».

Denne kvelden ble det servert mye nytt i fra den kommende platen.

Settet ble åpnet med den allsangvennlige «2 Alkoholiserte Russere» før det smalt videre med den litt mer progressive «Lyse Dagen».

Veislakt:

 1. 2 Alkoholiserte Russere
 2. Lyse Dagen
 3. Ka Då For?
 4. Klovnene
 5. Hommersand
 6. Veislakt
 7. Tro & Håp
 8. Hvis du ikkje e ifra Sandnes Kommune, så kan det ver at du feile någe
 9. Hjertebarn
 10. Skammen

Ronny Pøbel

 1. Superborger
 2. Mandag
 3. Ringnes Øl
 4. Stempel i Panna
 5. Radio
 6. Katastrofe
 7. Baggen
 8. Drit i Det
 9. Idiot
 10. En Spøkefull En
 11. Flaska Mi
 12. Dødelige Overdose
 13. Gratulere Med Huet Ditt
 14. Jekke & Drekke
 15. Like Kald
 16. Lydmuren
 17. Føkka i Hue
 18. Søvnen
 19. Føkk Døkk
 20. Borte
 21. Sex Pistols
 22. Tankekaos
 23. Gjeldsanering
 24. Staten Er Ei Fitte
 25. Raseri
 26. Møkk
 27. Brutal Mott Dritt

Det jobbes hardt ifra scenen til tross for litt lite publikum, men VEISLAKT oppfører seg som om det skulle være utsolgt, og drar folk sakte men sikkert med seg.

Allerede som fjerde låt ble den nyeste singelen «Klovnene» spilt, og du kunne se at en del av publikum allerede kunne låten og sang med.

VEISLAKT er et skikkelig hardtarbeidende live-band hvor det merkes når den siste låten «Skammen» får publikum til å klappe taktfast med.

Dette var en god åpning for kvelden. Og må sies at det var synd at det ikke var flere folk så kunne oppleve den energien som blir gitt ifra scenen, og at det var den første konserten til den nye gitaristen Mads Arild Hamre.

Kan personlig virkelig anbefale å sjekke ut VEISLAKT neste gang de kommer ved din korsvei.

Så var turen kommet til RONNY PØBEL, der kompet består av halve BACKSTREET GIRLS, Chris ifra SUICIDE BÖMBERS på gitar, og Pøbelen sjøl på vokal.

RONNY PØBEL slapp tidligere i år platen «Like Kald», hvor det blir servert en del låter ifra platen. Dette er korte låter og i løpet av timen så rakk de over 27 sanger.

Ved første låt «Superborger» så var publikum samlet til skikkelig 1-2-3-4-pønk. Det går kjapt i svingene og er så veldig tight spilt at det sliter oksygenet ut av deg.

Dette er drekkamusikk for billig utgått øl med usedvanlig mye overgjæring, hvor en skal gi faen i hverdagen og bare hate regninger, idioter uten blinklysolje, mens en kun jobber for helga som et av 52 lyspunkter i året.

Ronny er en energisk person med usedvanlig mye karisma på scenen, mens gitarist Chris tar for seg en del humor i mellom låtene. De drar med seg publikum som synger og danser med, og der blir en skikkelig elektrisk stemning når Pøblene drar i gang gamle slagere som «Føkk Døkk» og «Staten Er Ei Fitte».

Det var en bra kveld, med 2 flotte band som virkelig hadde fortjent et utsolgt Tribute denne kvelden.