We Love The 90's, Stavanger 28.04.2017

We Love the 90's @ Sørmarka Arena, Stavanger, 22.04.2017 - Photo: Oddvar Johnsen

Aqua var et av de største høydepunktene under årets We Love The 90's.Foto: Oddvar Johnsen

Event We love the 90’s
Venue Sørmarka Arena
Date/time Fredag 28.042017
1900-2300
Audience Ca 6000 publikum.

Det var høy partyfaktor og det florerte med glowsticks på «We love the 90’s» i Sørmarka arena denne fredagskvelden.

Festivalguiden var ute i god tid, og ble trygt plassert i fotopit’en som lå mellom Golden Cirkle og tilskuerplassen litt lenger bak. Det så ikke ut til å være så mye folk, men når klokken nærmet seg 1900 så begynte det å bli bra med folk både foran og bak oss. Og det var folk i alle aldere, fra de som knapt nok var født på 90 tallet, til de som allerede da var voksne.

Vi så folk i alle typer klær, også de som hadde funnet frem 90 tallets partyklær, og blinkende T-skjorter og glitter og glam som de nok ikke får brukt så mye ellers.

Etter litt reklame på storskjermen for og nedtelling med populære melodier så braket det hele i gang med Paradisio med «Bailando» og fansen var allerede godt med. Og hele showet ble godt pakket inn i pyro og røykeffekter. Men av de første artistene var det Drømhus med låten «Vill ha dig» som skapte mest liv. Men derfra og ut så det ut til at publikum var fornøyd med det de fikk servert. Culture Beat med «Mr. Vain» er jo en annen slager som slo godt an, og bakre del av Golden Cirkle ble omgjort til dansegulv, hvor 90 tallets dansemoves ble tatt frem igjen.

Snap! med «We got the power» og East 17 var også band som viste godt igjen på scenen.
Når 666 kom på scenen i lang skinnfrakk og djevelhorn i pannen, var det duket for hardcore techno music og da også innblandet med flammebåsing og andre stunt.

Så kom de slag i slag, C&C Hit Factory, Darrude med megahiten «Sandstorm», Dj Sash og Infinity før Aqua entret scenen. Dette var det eneste bandet som stilte med instrumenterpå scenen, og Lene så ut til å være i storform, der hun spratt rundt på scenen og sang godt kjente sanger. Hun var også den første som hoppet ned fra scenen og beveget seg ned blant det ekstatiske publikummet som presset seg mot scenekanten.

Det er ingen tvil om at dette nok var høydepunktet for en del av publikummet, og Aqua leverte varene. »My oh My», »Barbie Girl» og «Doktor Jones» var noen av hitene som ble fremført.

Kvelden ble avsluttet med E-type som sammen med 2 lettkledde korister fremførte noen av sine hits. De mest ivrige av fansen fortsatte festen til de små nattetimer på afterpartyet på Halv Toll, mens resten vandret ut i den fine fredagsnatten med 90 tallet susende i ørene.