Valentourettes @ Rockefeller, 11.02.2017

Valentourettes @ Rockefeller, 11.02.2017 - Photo: Veronica Furset Stavik

Publikum sang med full hals når de kjente sangene som "Her kommer vinteren" og To fulle menn" kom. Publikum kunne tekstene nesten like godt som Valentourettes selv.Foto: Veronica Furset Stavik

Valentourettes er et norsk tributeband /hyllestband som ble etablert i forkant av Stavanger Punkrock-festival i 2003. Bandet er en samling av musikere fra Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes. 

11. Februar 2017 holdt de en ekstra konsert på Rockefeller, etter at den faste førjulskonserten ble utsolgt på kort tid.

Gutta hadde lovet oss allsang på høyt nivå - og det greide de med glans. Rockefeller var fyllt opp med all slags glade personer. Unge og gamle, til og med hele familier hadde tatt turen dit sammen.

Publikum sang med full hals når de kjente sangene som "Her kommer vinteren" og To fulle menn" kom. Publikum kunne tekstene nesten like godt som Valentourettes selv.

De som stod lengst frem var vel dem som fikk virkelig rørt på seg gjennom hele konserten. Folk hoppet og danset seg gjennom den trange folkemengden. Man kunne virkelig se at publikum hadde det kjekt og koste seg

Gutta på scenen var energiske og man kunne føle at de koste seg. Energien deres smittet raskt over på oss andre . Det var en jovial stemning.

Etter konserten snakket jeg med flere som syntes konserten stod til forventningene og litt mer - Noe som jeg er selv veldig enig i.

Jeg vil påstå at er du ikke en Valentourettes fan fra før, så hadde du nok blitt det.