Johnny Lima (US) @ Sjøboden, Mandal 25.07.2015

Johnny Lima og Kristina Fiveland @ Sjøboden Live Scene, Mandal, 25.07.2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

Johnny Lima ble godt tatt i mot på Sjøboden i Mandal Foto: Jan Harald Helmersen

Mot slutten av årets forglemmelige Juli måned fikk Norges palmekyst, nærmere bestemt Mandal besøk av den Amerikanske rockeartisten Johnny Lima. Dette var aller første gangen Amerikaneren besøkte Norge. Stedet var Sjøboden. Lima som er en artist av et meget solid kaliber underholdt den velfylte andreetasjen på Sjøboden med et sjeldent akustisk og neddempet sett.

De som kjenner til Johnny Lima fra før vet at han er en låtskriver i verdenssklasse innen den melodiøse delen av rocken. Han har over 20 års fartstid som artist i år. Dere som liker band som Bon Jovi, Def Leppard, TNT, Stage Dolls med flere kunne nikke og svinge glassene til kjente toner.

Mange av de fremmøtte kunne nok ikke all Limas egenproduserte låter på rams, men Johnny fikk god respons når han bød på allsang. Lima var ikke snauere enn at han sang bursdagssangen for ei jente som hadde bursdag denne kvelden og i tillegg fikk gitt en kommende brudgom et par gode og velmente råd under utdrikningslaget som valgte å avslutte (?) kvelden med konsert med Johnny Lima.

Vi fikk foruten Limas egne låter også låter av Creedence Clearwater, Neil Young og tidligerenevnte Bon Jovi. Dette var en konsert av det intime og nære slaget, der vi som møtte opp fikk en flott konsertopplevelse. Litt skravling under låtene er vel ikke til å unngå på en sommerkveld langs brygga.

Vi i Festivalguiden er storfornøyd med konserten og håper Lima tar turen på disse breddegrader igjen om ikke så lenge. Vi takker arrangørene i Black Diamond Music, og ønsker lykke til med fremtidige arrangement. Vi kommer til å følge godt med!


Klikk her for flere bilder: