Sting og Suzanne Vega, Odderøya, Kristiansand 28.06.15

Sting @ Odderoya, Kristiansand 28.06.2015, Vennesla, Norway - Photo: Jan Harald Helmersen

En Opplagt Sting foran 5500 våte SørlendingerFoto: Jan Harald Helmersen

Tidligere The Police frontfigur Sting inntok denne sommerkvelden idrettsplassen på Odderøya i Kristiansand. Siden han sluttet i The Police har Sting hatt en eventyrlig solokarriere som har gjort ham til en av de aller største artistene verden over. Han har vært i Norge mange ganger men aldri her i Kristiansand.

Eivór Pálsdóttir @ Dalane Blues Festival 2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

Suzanne Vega Foto: Jan Harald Helmersen

Denne gangen hadde han med seg den velkjente sangerinnen Suzanne Vega som oppvarming. Hun leverte et sett bestående av hits som: Marlene On The Wall, Tom`s Diner og ikke minst Luka. Det var en nedstrippet utgave av Vega vi fikk se, da hun kun hadde med seg en gitarist i tillegg til seg selv. Det fungerte bra for publikum som strømmet inn på idrettsplassen i regnværet denne Søndagen.

Feature Sting
Support Suzanne Vega
Venue Odderøya, Kristiansand, Norway
Dato 28.06.2015
Publikum ca 5500

Litt etter oppsatt tid var det så klart for hovedattraksjonen Sting. Han og bandet startet med låta If I Ever Lose My Faith In You fra 1993, og første The Police låt kom allerede som låt nummer to, nemlig Every Little Thing She Does Is Magic.

Det viste seg raskt at vi fikk servert en «best of» pakke av de sjeldne. Publikum ble raskt med på notene og sang med for full hals. Hovedpersonen selv overrasket med å si flere setninger på Norsk. Han takket for velkomsten og beklaget været på Norsk.

Bandet som blant annet bestod av trommelegenden, Vinnie Colaiuta, tillot seg å variere arrangementene på flere av låtene, og alle fikk sin tid i rampelyset. Sting selv er en meget habil bassist. Noen av låtene vi fikk høre var: Message In A Bottle, Fields Of Gold, Roxanne, Englishman In New York, Seven Days, Heavy Clouds, No Rain, Desert Rose og ikke minst Every Breath You Take.

Sting og bandet takket ikke for seg før rett i underkant av to timer var spilt. Han lovet å komme tilbake. Det håper vi i Festivalguide.no virkelig at han gjør.

Dette er den eneste store konserten på Odderøya i sommer etter Odderøya Live kastet inn håndkleet. Vi håper de nye arrangørene Krs Concerts kjører igang flere konserter her i byen. Vi og de vel 5.500 publikummerne var fornøyde med kvelden, tross regnet.

Vi takker for en flott kveld!


Klikk her for flere bilder!