Dynamite @ Cementen Bar, Lindesnes, 01.05.2015

Våren er her og for å markere dette på en eksplosiv måte var Svenske Dynamite booket for å riste liv i de omtrent 100 som møtte opp denne 1. Maikvelden.

Dynamite @ Cementen Bar, Buhølen, Norway, 01.05.2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

Dynamite sørget for nok et klassisk Cement-party i Buhølen. Det er bare rått, fantastisk og skikkelig fest!Foto: Jan Harald Helemersen

Dynamite har gitt ut 2 album, første albumet Lock N Load kom i 2013 og andre albumet Blackout Station kom i 2014. Dynamite spilte dagen før i Jevnaker og på vei til Karmøygeddon Metal Festival på Karmøy hvor de skulle spille Lørdag så tok de en stopp i lille Buhølen utenfor Vigeland.

Feature Dynamite (SE)
Dato 01.05.2015
Venue Cementen Bar, Lindesnes
Publikum ca 100

Dynamite spiller rock n roll av beste sort. Band som AC/DC, Backstreet Girls osv kan nevnes som gode referanser. De leverte et høyenergisk show fra første riff og fikk publikum med seg på notene meget raskt. Publikum bestod av alt fra ungdommer til den litt voksne garde med cowboyhatt og boots.

Alt som normalt når det arrangeres konserter på Cementen Bar.

Dynamite viste seg å være av den omgjengelige typen, da trubadur Tor Ludwig Vårøy spilte opp til kjente og kjære låter etter konserten var Dynamite med på flere låter av bla. AC/DC, Bon Jovi og flere. Det ble litt av en bonus for de fremmøtte.

Undertegnede har pratet med arrangøren og han var meget fornøyd med kvelden. Dette var visstnok den eneste konserten på Cementen Bar denne sommeren, men vi håper det blir flere.