Trashpop åpner Aladdin scene 11.02.15

Spidergawd @ Aladdin Scene, Kristiansand - Photo: Stig Mosfjell

Spidergawd på Aladdin Scene i KristiansandFoto: Stig Mosfjell

Ikke mindre enn tre band stod for åpningen av Trashpops nye scene på Aladdin.

Spidergawd + The Cheaters + Koil

Den lokale trioen Koil var først ut denne kvelden. Hardt og med gode riff gjorde de en veldig god oppvarming av publikum.

Et kjapt sceneskifte ble gjort og The Cheaters stod på scenen. Dette er en skikkelig rocke-trio og de har vunnet Spellemannsprisen for beste rockealbum. Gutta har holdt på noen år og de har ett godt samspill seg i mellom og sammen med publikum. Personlig liker jeg når de presenterer låtene sine og småflørter litt med publikum. Tommel opp.

Kveldens hovedband var Spidergawd. Hardtslående og sprekt med medlemmer fra Motorpsycho, Cadillac, Moving Oohs og Hopalong Knut.

Trommisen imponerte der det så ut som han storkoste seg bak slagverket sitt. Uvant å ha trommis så i fokus på en scene, men med disse kara så funka det som bare det. De åpna med noe som nesten kunne minne om jamming, men ut fra hva jeg tidligere har lest om dette bandet, er de kjent for heftige riff og gyngende jamsekvenser, og de er gode til det. De er ikke så veldig interessert i å prate eller si så mye til publikum, de liker det de holder på med og kjører en heidundrende konsert fra start til slutt.

Jeg har troen på denne scenen og at Trashpop virkelig har klart å få i gang noe som funker. Scenen er stor og lokalet har plass til en del mennesker. Betongveggene er muligens ikke optimale for lydopplevelsen, men det er ett lokale som innbyr til god stemning. Vi gleder oss til flere Trashpop-arrangementer på Aladdin scene. Og har du tenkt deg på mange av Trashpops konserter i vår? Verdt å vite at det er mulig å kjøpe rabattkort!


Klikk her for flere bilder fra åpningen av Aladdin Scene!