Phone Joan @ Mandal Vinterfestival

Phone Joan @ Mandal Vinterfestival 2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

Phone Joan har en egen unik sound, det er tung rock, men det er Phone Joan rockFoto: Jan Harald Helemersen

Performer Phone Joan
Event Mandal Vinterfestival 2015
Dato 07.02.2015
Venue Buen Kulturhus, Mandal
Publikum Snydings?

Siste band ut denne sabla trivelige kvelden på Mandal Vinterfestival, var Phone Joan.

Phone Joan fra Oslo er ett godt etablert band som har holdt på noen år. De har spilt i både Kristiansand på Bennys og i Mandal på Sjøboden Live Scen i løpet av det siste året.

Denne kvelden på Buen Kulturhus i Mandal spilte Phone Joan på klubbscenen, en mye større scene enn det vi i Festivalguide.no har sett dem på før, og dette rettferdiggjorde bandet så utrolig mye mer. Dette er musikere som leverer – uten tvil. De kjenner hverandre godt og har ett samspill andre kan se langt etter. Det er stilrent og tungt, rått, usminket og sexy.

Tunge trommer, mye symbalbruk og Carina Moens klokkeklare og sterke sang får dette til å bli en fantastisk musikkopplevelse. Phone Joan har en egen unik sound, det er tung rock, men det er Phone Joan rock. De er gode på plate, men enda mer fantastiske live.

Vi fikk servert godbiter som blant annet Turning Pages og Fast Lane og de avsluttet kalaset med Na Na Na Na Na. Publikum var noe seiglivet, men tødde opp mot slutten og det var nok mange som ikke gikk hjem og la seg etter den flotte avslutningen fra ett heidundrende band med så mye trøkk i.

Vi elsker Phone Joan.