SiLyA @ Mandal Vinterfestival

SiLyA & The Rapscallions @ Mandal Vinterfestival 2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

SiLyA pisket stemningen - Dette var show!Foto: Jan Harald Helemersen

Performer SiLyA & The Rapscallions
Event Mandal Vinterfestival 2015
Dato 07.02.2015
Venue Buen Kulturhus, Mandal
Publikum Veldig Bra!

SiLyA er en dame med futt som leverer så det holder. Energien på scenen holder seg gjennom hele settet og det er tydelig at denne dama liker det hun holder på med. Hun har glimt i øyet og flørter med publikumet sitt. Stemningen er god og låtene er gode. Det er ingenting å si på lydopplevelsen, den er fin og klar og man hører vokalen godt. Ikke er det for høyt heller.

SiLyA & The Rapscallions @ Mandal Vinterfestival 2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

SiLyA var en formidabel energibombe, og de som ikke var forberedt fikk seg en skikkelig overraskelse!
Foto: JHH

Det er vanskelig å plassere musikken hennes i en bestemt sjanger fordi den inneholder det meste fra de fleste sjangre. Her er det en salig blanding av moderne pop, soul, rock og kabaret. Sammen med SiLyAs unike og klokkeklare og sterke vokal blir dette en herlig konsertopplevelse. Og Buen Kulturhus sin storscene kledde SiLyA veldig godt.

Bandet hun har med seg er musikere av ypperste klasse selv om de er unge, de spiller med innlevelse og glede. Trompeten og de to trombonene er med på å gi det hele en touch av eleganse. Til tider fikk man følelse av å være på en jam-session med bandet, og personlig elsker jeg når det skjer. Det er ikke alle band som får det til, så ekstra pluss i boka. Jeg kommer til å gå og se SiLyA igjen så fort anledningen byr seg. Hun er vel verdt å oppleve live på en scene.

«Jeg er en miks av masse energi, lidenskap og kontraster», sier hun selv og det tror jeg alle som så henne på Mandal Vinterfestival er enige i.