ESCAPETOR SJØBODEN LIVE SCENE 17.10.14

...

Det spøkte på loftet til Sjøboden i helga - mye rare lyder, lys og skapninger. Men, det var sabla god musikk au!Foto: JHH

Det finnes utrolig mange bra band av god kvalitet fra Stavanger og Escapetor er ett av dem. Fredag var de support for Dimenzion Psychosphere på Sjøboden i Mandal.

Og om scenen på Sjøboden Live Scene er en smule trang, så fikk de plass. Og disse gutta kan rocke, tempo, gode riff og en sterk og klar vokal fikk fram rockeren i de fleste av oss som hadde funnet veien til loftet denne kvelden. Det er bånn gass og mye gir assosiasjoner til litt type retrorock. Bandet henter nok sin inspirasjon fra mye kjent, kjært gammelt og nytt og sammen med bandets egen sound har dette blitt en salig miks av veldig bra musikk.

Live syns jeg Escapetor er fantastiske, de kjører settet sitt som om de aldri hadde gjort noe annet, det er full rulle fra første låt. Og sånt gir god stemning.

Så at publikum var noe mer lunkent, er overhodet ikke bandet sin feil. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen – Mandalsfolk, skjerp dere! Det er en kjensgjerning, som er observert gjennom år, at kjenner man ikke bandet, så er det nei vei at vi lager noe liv. Alle har nok lyst til å stå foran å rocke, men ingen tør virker det som. Det blir jo bare for dumt.

Dette var en bra konsertopplevelse, men den kunne vært så himla mye bedre for hver enkelt dersom alle slo seg litt løs. Jeg håper virkelig jeg får mulighet til å se Escepator igjen, men da med ett publikum som lar seg rive med. Dette bandet innbyr til så mye, utløp for det meste og dette er en konsert man burde gått hjem fra og tenkt: «fy fasan, det der var rått».

Lydbildet på Sjøboden er bra, det merkes at her er det investert i godt utstyr.

Men den varmen, mulig en ide å investere i en eller annen form for aircondition for her blir det bakerovn så fort det blir mer enn fem mennesker i rommet. Litt klaustrofobisk. Mine tanker går først og fremst til de som står på scenen.


Noen bilder fra konserten på Sjøboden, og et tilbakeblikk på sist vi så dem på Helgåfestivalen.

Klikk her for å se resten av bildene fra Sjøboden Live Scene!