Marion Ravn @ Buen kulturhus 20.02.2015

Marion Ravn @ Buen kulturhus, Mandal, Norway, 20.02.2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

Marion Ravn gav oss en fantastisk flott konsertkveld på klubbscene i Buen kulturhus!Foto: Jan Harald Helemersen

Feature Marion Ravn
Support Tone Hille Bringsdal
Dato 07.02.2015
Venue Buen Kulturhus, Mandal
Publikum Omtrent halvfullt

Midt i sitt særdeles travle program har Marion Ravn satt av en aften for oss i lille Mandal. Egentlig er hun vel på turne med Lionel Richie rundt om i Europa, parallelt med sin egen Scandal Tour 2015. Passe hektisk skulle jeg tro!

Klubbscenen ble brukt denne gangen. Det passet veldig godt til den intime atmosfæren som kler låtene hun fremfører på disse konsertene perfekt. Publikum var ikke overtallige, men de var der av de rette grunner. Rundt halvfullt var det i lokalet når konserten begynte.

Scene, lys og lyd var veldig fint balansert. Det var ikke tvil om at det var lagt mye flid i gjennomføringen av denne fantastiske intimkonserten.

Marion Ravn presenterte seg selv og sine sanger på en veldig overbevisende og elegant måte. Jeg skal innrømme at dette var første gang jeg så henne live, og at det falt i god jord. Marion Ravn skal absolutt anbefales!

Tone Hille Bringsdal @ Buen kulturhus, Mandal, Norway, 20.02.2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

Tone Hille Bringsdal - Vidunderlig! 
Foto: JHH

Som oppvarming var en ung frøken ved navn Tone Hille Bringsdal, gitt æren av å henføre publikum i den rette stemning før selve hovedartisten slapp til. Stilmessig passet dette veldig godt. Det eneste som nesten ble galt, var at hadde hun fått stå lenger på scenen, så hadde hun kanskje stjålet hele rampelyset! For et fantastisk vesen, for noen tekster, og for en stemme! Og måten hun brukte stemmen … Jeg var mildt sagt, bardus, og salig overrasket!

Jeg mistenker at store deler av publikum som var møtt opp i begynnelsen, var der mest for henne.

Å endelig oppleve Marion Ravn på en scene var stort, og å få servert Tone Hille Bringsdal som bonus gjorde det hele til en meget spesiell aften.

Buen kulturhus får flere stjerner i boka for denne konserten!