Skambankt @ Stavanger Konserthus

Sassy Kraimspri @ Stavanger Konserthus - Photo: Rebecca Hoffmann

Sassy Kraimspri er en lekker blanding av grunge, rock og skitten pønk med en hissig kvinnevokal.Foto: Rebecca Hoffmann

Sassy Kraimspri

Denne gjengen imponerte veldig! Jeg kommer ikke over hvor mye bra musikk dette landet har å by på. Sassy Kraimspri er en lekker blanding av grunge, rock og skitten pønk med en hissig kvinnevokal for å oppsummere det enklest mulig. Jeg har aldri hørt om dette bandet før mensjekket de ut litt før konserten. Nå kommer jeg til å følge med videre for det er fantastisk rå musikk.

Masse liv på scenen sørget for en veldig engasjert publikum og jeg måtte la meg rive med selv med kamera i den ene hånden mens jeg skulle ta litt notater i hodet, men gøy var det!

Alle var meget dyktige, men vokalen var for min del toppen av kransekaken. Savner virkelig sånne band, så det var utrolig kult å oppdage Sassy Kraimspri. Håper å se disse igjen om ikke så lenge for det var virkelig en awesome opplevelse.

Keep up the good work Sassy folkene!

Frk. Fryd @ Stavanger Konserthus - Photo: Rebecca Hoffmann

frk. Fryd. De var flinke til å slå seg litt løs på scenen og det så ut som de virkelig hadde det gøy som gjester for Skambankt.Foto: Rebecca Hoffmann

Frk Fryd

Frk Fryd er en gruppe med veldig engasjerte og energiske ung rockejenter fra Stavanger. Med kul vokal, tøffe riffer og komplimentert av god trøkk i bassen & trommene lagde Frk Fryd et godt inntrykk på Stavanger Konserthus.

De var flink til å slå seg litt løs på scenen og det så ut som de virkelig hadde det gøy som gjester for Skambankt. Det kunne se ut som de hadde en ganske stor fanbase rundt scenen og det tyder på at disse jentene er flink til å levere samt at de har utrolig mye talent. Selv om de slo seg litt løs så var de veldig koordinert og fokusert med det de holdt på med.

Skambankt

Skambankt @ Stavanger Konserthus - Photo: Rebecca Hoffmann

Skambankt! Norsk rock av super kvalitet enten det er live eller på plate!Foto: Rebecca Hoffmann

Så var det klar for kveldens største glede, nemlig Skambankt. Disse karene slutter aldri å imponere. De er proffe, organisert og samtidig noe av det beste man kan få oppleve av live-band. De gir virkelig alt og man sitter igjen med mye forskjellig følelser, for min del og nok de aller fleste som var der - meget positive følelser.

Salen så ut som den var helt full, men hvor mange det rommet vet jeg ikke nøyaktig, det var nå tett i tett med ivrige fans.

Med et setlist som inneholdt blant annet; O Dessverre, Vår Bør, Slukk Meg, Sort Blod, Mantra, Voodoo, Malin og litt til så ble kvelden en magisk opplevelse.

Jeg var så heldig å treffe gjengen litt før konsertstart og de var virkelig noen jordnære karer, men fikk ikke snakke så mye siden det var nok litt knapt med tid for å gjøre seg klar til kveldens turne-finale.

Lyden var meget bra uansett hvor man stod, alt var igrunnen perfekt følte jeg. Skambankt er tilbake sterkere enn noengang og det blir veldig spennenes å følge med videre. Norsk rock av super kvalitet enten det er live eller på plate.

For en kveld, det kunne nok ikke blitt en bedre turne-avslutning. Vi sees på Hove!

Stavanger Konserthus

Jeg vil også skrive noen ord om Stavanger Konserthus. For det første vil jeg bare si at servicen der er fantastisk bra. Utrolig hyggelig og meget hjelpsom stab. Jeg hadde litt problemer med å få greie bilder siden noen ivrige folk synes det var kjekkere ta i kamera mitt, samt helle øl og diverse andre klissete drinker på fotoutstyret. Da stod jeg midt i smørja, så kan vel ikke forvente så mye annet. Jeg ble da reddet av noen ansatte, og de hjalp meg med en bedre og mindre "farlig" plass å stå sånn at jeg kunne jobbe litt i fred. Det settes stor pris på!

Her håper vi å få flere konserter, hele konserthuset er bare supert. Lyden er konge, bygningen er veldig pen og praktisk, enkel å finne, med gode parkeringsmuligheter og så mye mer. Jeg er bare ærlig, definitivt en av de beste plassene jeg har opplevd konsert på. Takk for muligheten!

 


Flere bilder finner du på vår Facebook side. Klikk her!