Communic + Mental Despair @ Sjøboden Live Scene

Communic

Communic @ Sjøboden Live Scene, Mandal - Foto: Rebecca Hoffmann

Oddleif Stensland, vokal og gitar i Communic
Foto: Rebecca Hoffamann

Jeg har sett Communic live noen ganger, men sist var for en del år siden. Det var helt rått å få se de igjen!

De er i en klasse for seg sjøl, på en veldig god måte. Oddleif (vokal & gitar) har en stemme som overgår de fleste, Erik (bass) er bare rå og full av talent, og en musikalsk hissig Tor Atle bak trommene gjør at denne trioen klarer å servere noe langt fra alle band klarer å få til. Man ser jo uansett hvor stor eller liten scenen er at dette er en gruppe med drevne musikere som vet hvordan de skal gi folk en alle tiders konsertopplevelse.

Hvis det var lite plass i bygget når Mental Despair gikk på scenen så var det enda mindre plass når Communic sto klar. Folk kjørte helt fra Jæren, Rogaland for å få med seg disse og jeg tror ikke de ble skuffa. Setlisten var kjempegøy og det ble mye energi foran scenen når de slo til med "Under a luminous sky".

Hvis du ikke har sett Communic før, så legg av den 16. mai og dagene rundt for å få de med deg på Downsouth Festival i Mandal.

Mental Despair

...

Mental Despair på Sjøboden Live Scene i Mandal
Foto: Rebecca Hoffamann

Det som er kjekt med å reise rundt på forskjellige festivaler og konserter er at man får den supre anledningen til å høre nye band. dette skjedde denne helg når gruppa "Mental Despair" sto på plakaten sammen med Communic. Disse karene er ikke langt oppi årene men det har ingenting å si på talentet! Meget dyktig, holder seg proff på scenen og det var bare meget bra gjennomført.

Sjøboden var pakket tett i tett med ivrige folk for å høre på begge bandene, og jeg kunne ikke se en eneste person som ikke lot seg rive med av Mental gutta. De gjorde heller ingen tabbe med å fremføre "Guardians of Asgaard" av Amon Amarth. Da ble det liv!

Det blir rått å se disse igjen i Mai på Downsouth Festival.

 

Flere bilder fra konsertene finner du på vår Facebook side. Husk å LIKE og DELE!