Rockstream Festival

Musikkfestival - Tønsberg, Norway 

2018 markerte starten for RockStream da en musikkglad gjeng fra både Tønsberg og Revetal bestemte seg for å etablere en ny festival utenfor Re.

I år (2019) opptrer over 30 band og artister fordelt over tre scener og tre dager med en musikalsk spennvidde fra improvisert elektroakustisk, til folkerock til den noe tyngre delen av rocken.

Vi satser på lokale og regionale artister, og minst halvparten av bandene skal ha regional tilknytting – det er viktig for oss å kunne vise frem mangfoldet, og ikke bare satse på listetopper. Det er mye kvalitetsmusikk der ute som enda ikke har blitt allmannseie, og det er viktig at det finnes gode scener og arenaer disse banda kan vise seg frem på. Vi vil skape en festival hvor du både kan få oppleve band du har et forhold til, og oppdage ny musikk som kan snike seg inn på spillelistene dine.

ROCKSTREAM ART

Som en del av festivalen er det også en egen scene for mer nyskapende audiovisuelle utrykk, RockStream Art, som er gratis og åpent for alle, og som i fjor samlet mer en 10 kunstnere som jobber med lyd og bilde. Vi har tro på at folk trekkes i retning av det ekte, unike og interessante, og vi ønsker å tilby dette. Vi bygger festivalen med hjerte og lidenskap, og har lyst til å levere en festival som er spennende både for artister og publikum.

SJEL OG IDENTITET

Mens noen festivaler kommer til og andre legges ned, var det naturlig for RockStream å legge nysatsingen til Re. Revetal var den ideelle plassen for oss å legge festivalen, da vi ønsket et alternativ til brygga i Tønsberg. Pulsen faller noen hakk når man kommer på landet.
Vi må bygge stein på stein, og har ikke plass til tusenvis av publikum. Vi ønsket å arrangere festivalen på et sted med sjel og identitet, og Bekkefare utenfor Re passet perfekt til det vi ønsker å skape.

TRANSPORT

Vi har forståelse for at festivalen ikke ligger i gangavstand, men vi tilrettelegger busstilbud og camp etter dette, og setter også opp shuttlebuss til og fra Revetal og Tønsberg når det offentlige kollektivtilbudet ikke strekker til.

-kilde: Festivalens Facebook side, 08.05.2019

RockStream 2018

Nunc consectetur turpis morbi dolor suere gravida

IM K. Fossli: Rockstream hadde sin første festival noensinne i år 21.-23. juni, og i løpet av de tre dagene ble det spilleti...