Vipers konsert

Konserter/Show - Kristiansand, Norway 

Bli med på en uforglemmelig aften med hjerte for Vipers!

Gjør dere klare for en spektakulær kveld fylt med musikk, latter, og samhold, alt sammen for en god sak! Vi har gleden av å invitere dere til en eksklusiv konsertkveld hos KRS Live i Elvegata 11, onsdag 10. april. For kun 250 kr per person, inkludert gebyr, blir dere en del av noe større enn bare en konsert – dere støtter Vipers med deres tilstedeværelse!

Dette er ingen vanlig konsert! Vi har samlet et stjernelag av artister som generøst stiller opp gratis for å støtte Vipers. Bli med Sofie Fjellvang, Arthur Stulien, Aase Helene Røinaas Aabel, Kirsten Odderstøl Jåsund (Kira J), Kjell Are Janz, Subtrees, Gledeskompaniet, og Stein Roger Sordal for en kveld med uforglemmelige opptredener.

Planlegg din kveld:
Kl. 17:30-18:30: Bli med oss i foajeen for en hyggelig minglestund med standholdere og deilig kiosksalg ved Madhuset.
Kl. 18:30: Dørene åpner, finn din plass og gjør deg klar for showet!
Kl. 19:00-21:00: Forbered deg på en aften fylt med musikk, glede og fellesskap.


Vår strålende konferansier, Kjell Are Janz, vil ikke bare guide oss gjennom kvelden, men også underholde oss med sketsjer og humoristiske sekvenser. Og som kronen på verket, vil Sofie og alle artistene samles for en rørende avslutningssang, «Vi er Viper», en allsang som garantert vil løfte taket og forene oss alle i Vipers-ånden.

Gjør klart for en aften hvor musikk møter sport, og fellesskap møter fest. Husk å kle deg i Vipers-farger, og bli med på å løfte Vipers-flagget høyt under finalenummeret!

Vi ser frem til å dele denne magiske kvelden med dere. Husk, det er begrenset med plasser, så ikke nøl med å sikre din billett. La oss fylle KRS Live med jubel, sang og støtte for Vipers!

Hjertelig velkommen til en kveld du sent vil glemme – for kjærligheten til musikk og Vipers!