Top

Pressemeldinger m.m.

Norway Rock 2020 - Frste bandslipp

Pressemelding: De første 13 band har satt seg til bords og klare for allmenheten, og det gledes å kunne dele disse med folket! Programmet for 2020 blir godt og variert som kjent Norway Rock stil, og som omfavnes av den herlige gode rockestemningen som er til å ta og føle på! Norway Rock team jobber på spreng i kulissene for at 2020 skal bli nok en minnerik opplevelse. Fremover vil det komme nye tilskudd til plakaten, så dagens slipp er første smakebit på herligheten!

Skid Row returnerer til Karmygeddon Metal Festival

Svein Frydnes: Karmøygeddon Metal Festival annonserer i dag to band: Skid Row spiller som siste band torsdag 30 april. Bandet er på turne i Europa på samme tid som Karmøygeddon avholdes.

Norwegicana med engelske tekster skrevet i samarbeid med Helge Torvund

Presseskriv: Randi Tytingvåg Trio utgir nå sitt nye album «The Light You Need Exists». Sammen med Dag Vagle på gitar og Erlend E. Aasland på diverse strengeinstrumenter har Tytingvåg skapt et unikt «Norwegicana sound»; inspirert av den mangfoldige amerikanske tradisjonen samtidig som trioen viser en tydelig forankring i sine norske røtter.

Emperor headliner Karmygeddon 2020

Svein Frydnes: Karmøygeddon Metal Festival kan i dag melde at Ihsahn og hans Emperor kommer som headliner fredag 1.mai.

Oslo Operafestival 2019

Opera til folket arrangerer i år Oslo Operafestival for 14. gang. Vi presenterer en variert og spennende festival med helaftens operaforestilling (Cosi fan tutte av Mozart), opera for barn, konserter, operapub og opera på Trikken.

JORN til Karmygeddon Metal Festival

Svein Frydnes: Det er en lett blanding av metal som Johnny Angelund og Karmøygeddon Metal Festival presenterer med sitt andre bandslipp for neste års festival. Litt black, litt melodisk, litt power metal. Til og med et band som utøver dubstep er klar for festivalen.

KIRSTEN FLAGSTAD FESTIVAL 2019

Pressemelding: ”Opera er ikke noe for meg” er det mange som sier. Vi i Flagstadfestivalen våger å påstå at opera er for de aller fleste, det er bare det at mange ikke har opplevd denne fantastiske kulturformen på nært hold, og da har du egentlig ikke opplevd opera på riktig måte. Du må få det nært på for å kjenne på trøkket det er i den menneskelige stemmen, og kraften det er i musikken og alle følelsene man opplever i opera. Opera er en musikkform for hjertet, ikke hodet mener vi.

Alt klart for Karmygeddon 2019

Svein Frydnes: Med bare tre uker igjen til vårens vakreste eventyr for den svartkledde horde, Karmøygeddon Metal Festival, var det på tide med en prat med festivalgeneralen. Til tross for et eventyrlig billettsalg, var det ikke en helt rolig Johnny Angelund vi fikk på tråden…

Munkehaugen Scene - Program - vren 2019

Pressemelding: Munkehaugen scene ble startet i 2009. Bak initiativet var en rekke aktive konsertgjengere fra Arendal med erfaring fra festivaler, spillsteder, band, frivillig arbeid og mye annet. Siden den gang har det vært mange kjente og ukjente artister fra inn og utland. Det ble etablert en liten scene i samarbeid med Arendal Rockklubb som hadde eget lydanlegg.

Tor-Ludvig redder dagen!

Artistslipp: Tor-Ludvig m.fl. redder bokstavelig talt dagen, og sørger for underholdning og aktiviteter på dagtid. Tor-Ludvig er en artist som har turnert Norge i 25 år. Tor-Ludvig er en artist som vinner publikums oppmerksomhet pga sin sterke stemme, sin overbevisende gitarspilling og sin utømmelige kilde av energi.

Artistslipp #9 - Groundstate (NO)

Artistslipp: Groundstate spiller musikk som minner om 80 talls tung-rock. Tekst og melodi er selvlaget. Melodiøse gitarriff, bass med god driv og stødige trommer, med en fantastisk kvinnestemme og harmonisk mannlig koring er det som kjennetegner til Groundstate. 

Artistslipp #8 - Big City (NO)

Artistslipp: BIG CITY is a Norwegian melodic heavy metal project. The members are between 30 and 47 years old and have tons of experience in the music industry. They have been playing or still play in extreme bands as Satyricon and BloodRedThrone, but also the up and coming prog metal band Withem, Maraton and many other bands. The reason for Big City is songwriter Daniel Olaisen and his ideas throughout the last 10 years. He wanted to put his 80’s heavy riffs in a band and find suitable people to join him. Bandmate, Frank Ørland, also played with Daniel in Scariot(1999-2005, prog/thrash/heavy band featuring Communic members) and was an obvious choice to bring to Big City. Frank Nordeng Røe (Withem, Marathon, session drummer for Circus Maximus) on drums, was found when searching on internet. The band was completed with Jan Le Brandt on vocals and Geir Inge Olsen on session bass guitar. The debut album, Wintersleep, was recorded and released digitally through Mayhem Music. Some promo CD's were printed by the band and distributed worldwide, but never officially released as an album.

Norway Rock 2018 - Komplett line-up

Pressemelding - Mai: Det er sol, det er sommer og det er snart festivaltid! I kulissene jobbes det nå på spreng for at Norway Rock Festival 2018 skal bli en god opplevelse for alle. Billettsalget startet allerede i august i fjor, og det solgt meget godt med billetter. Tallene viser til mye høyere salg i år enn på denne tiden i fjor. Bobil/buss campen er allerede utsolgt, så det jobbes nå med alternative plass løsninger slik at alle kan få mulighet til å campe slik man ønsker.

Ogs Sverdkamp og Myrkskog besker Southern DisComfort i r!

Drar man noe lengre vestover fra der jeg befinner meg nå (Kristiansand), så kan man finne stedet hvor fødselen til Sverdkamp fant sted. Rogalandsbandet startet i utgangspunktet opp som et enmannsprosjekt i 2010, men når de spiller på SDC blir det som en trio. Foruten Kjartan Steingrim Nattsvart Øvrehus selv, så har han med seg med seg Sindre og Einar fra Art of Deception på henholdsvis bass og trommer. Sverdkamp leverer ei pakke med viking/black/folk metal med tekster på norsk. Fredag 07 sept på klubbscenen altså!

Tidenes program og billettsalg i Ravnedalen

Like sikkert som våren melder sin anmarsj er det duket for slipp av sommerprogrammet i Ravnedalen, Kristiansand.

Artistslipp #7 - Stein Roger Sordal (NO)

Artistslipp: Stein Roger Sordal er en hardtarbeidende og dyktig sanger med sterk intensitet og formidlingsevne, og når gitarspillet hans driver som det gjør, snakker vi om en helstøpt trubadur.

Artistslipp #6 - Dorothea (NO)

Artistslipp: DOROTHEA is a tribute band to Doro, formed in 2012 in South West Norway, the initiative coming from 2 ex members of the band SKALLEBANK, Stig and Victoria, both long time admirers of the talents of Doro, the Queen of Metal. Following much effort to fulfill the ambition, Dorothea featuring Doro’s & Warlock`s

Artistslipp #5 - Tomas F Band (NO)

Artistslipp: Tomas F Band er et rockeband med blått tilsnitt. Trioen hadde nylig plateslipp på Munkehaugen scene i Arendal og gleder seg til å vise muskler på Lindesnes!

Artistslipp #4 - VuyK (NO)

Artistslipp: VuyK er ikke noe fancy tilgjort rock, dette er musikk som griper fatt i deg og røsker litt i sammvittigheten din, Er du en tekstlytter, er sjansen stor for at du tar deg selv i å tørke en tåre, eller blir fly forbanna for at VuyK ripper opp i gammelt wræl fra livet ditt som du helst så for deg aldri ble nevnt igjen.

Artistslipp #3 - Supersofa (NO)

Artistslipp: Etter flere singelutgivelser til gode kritikker, konsertopptredener rundt i Sør-Norge og kreative timer i øvingslokalet har SUPERSOFA gått i studio og er nå ute med sitt første album - BENSIN.

Artistslipp #2 - Fierce Justice (NO)

Artistslipp: Dette er et band som lager liv, og har opptrådt i Los Angeles, i den verdenskjente scenen : Whisky A Go Go, samt varmet opp for Alice Cooper’s datter, Calico Cooper, i Beasto Blanco, Anita Hegerland, Blaze Bayley(fra Iron Maiden) samt mange flere.

Tidligere artikler

Sibiir + Sundrowned @ Flytten, 11.10.2019

Irmina Lunnøy: I løpet av sin femårige kariere har Oslo-kvintett Sibiir klart det mange andre band bare kan bare misunne dem. De har utgitt to kritikerroste album, med det aller nyeste «Ropes» i år. De har varmet opp for de prominente bandene Kvelertak og Enslaved. De har spilt på flere anerkjente festivaler med blant annet Wacken, Roskilde, Summer Breeze, Øya og Tons Of Rock. En ting er sikkert, osloguttas sære blanding av hardcore, thrash, teknisk death med innslag av «sibirsk-kald» black metal falt i smak hos mange.

ALTER BRIDGE - Walk The Sky

Harald Solberg: ALTER BRIDGE - "Walk The Sky" Utgitt 18 Oktober 2019. De åpner albumet med en prelude/intro "One Life" en myk start, som er en fin bridge til neste låt "Wouldn`t You Rather". Den sitter ganske bra med en gang, fengende låt på høyde med de beste låtene fra tidligere skiver

Magiske Aurora @ Caledonien Music Hall, 18.10.2019

Lisa Mari Bynes leverte et knippe magiske bilder, av en fortryllende aften med Aurora.

TurboHonningCrap @ Caledonien, 12.10.2019

Mike Troxel: As an American who has not grown up with Norway’s rock scene”, I was rather excited for this show. 3 bands, all with stories and music that set them apart. From different generations and different genres, but all with a mystique about them. All in their own way are “legends”. I went with high expectations and a curiosity about a few specific things.

Janove solo @ Caledonien Music Hall, 19.10.2019

Kim Robin Aas Reime: Janove spilte for nesten utsolgt publikum i Kristiansands nye storstue Caledonien Hall lørdag 19.10.19. Han er for tiden ute på solo-turné i Norge.

Manfred Mann's Earth Band @ Stavanger konserthus, 17.10.2019

Janet R. Johnsen: En fullsatt Kuppelhall i Stavanger ventet på Manfred Mann og hans band. Alderen var nok noe høyere enn de fleste andre konserter vi har dekket, men så har også Manfred Mann holdt på siden 1961. Og har siden 1971 hatt Manfred Mann’s Earth Band som sitt varemerke. Og både han og bandet ble godt mottatt, og lange gitar og keyboard soloer ble godt mottatt av publikum.

HM Johnsen p Sjboden Live Scene, 12.10.2019

Svein Frydnes: Hans-Marius Johnsen fra Os har et uttalt ønske om å spille i Royal Albert Hall. Men for å komme dit, må han blant annet ta turen innom Sjøboden Live Scene med bandet sitt.

Black Nights 2019 @ Flytten, 28.09.2019

Irmina Lunnøy: Det er et kjent faktum at mange metal festivaler pleier å ha sin vinter/høst versjon. Karmøygeddon er intet unntak her. Tidligere opplevde vi flere utgaver med Karmøygeddon Arctic. I de siste tre år var Haugesund åstedet for et annet vellykket konsept Heavy Nights. Denne høstfestivalen var viet hovedsakelig til thrash, doom okkult metal og generelt andre nisjesjangere i metal-universet. Selv om dette konseptet ble lagt på hylla etter tre år betyr det ikke at metal fansen skal kjede seg i slutten av september. I år dukket det opp en verdig erstatter av Heavy Nights.

Janove - Spindelvevriff @ Storstova, Bryne, 11.10.2019

Janet R. Johnsen: En fullsatt Storstove i Bryne med dempet belysning ventet på Janove’s inntreden på første konsert på høstens turne «Spindelvevriff». Allerede fra første melodi «En større deg» var publikum med, og når melodier som «Engel» og «Scenario» kom så satt applausen løst.

Rangers er tilbake

Bjørg Fossli: Rangers har endelig gitt ut sitt første album. De var et kjent navn når de holdt på som best fra 2005 til 2009, men de tok en pause og satte i gang igjen i 2016. Nå har de forhåpentligvis tenkt å holde på en stund fremover. Bandet består av Rune Eilertsen på trommer, Fred Audun Ellefsen på bass og vokal, Nils Erik Goderstad og Tore Knutsen på gitar og vokal. Bandet deltok på flere festivaler i sin storhetstid, bl.a Norway rock festival, Canal Street og Raumarock i tillegg til enkeltkonserter rundt omkring i sør- og vestnorge. Bikermiljøet var nok mest besøkt av bandet, som spilte mer LA-rock den gangen enn nå.

The Doors Alive @ Hndverkeren, 04.10.2019

Svein Frydnes: For femti år siden gav The Doors ut albumet The Soft Parade. Fredag stod det engelske tribute-bandet The Doors Alive på scenen på Håndverkeren i Kristiansand for å gjenskape stemningen fra den gang.

ge Aleksandersen & Sambandet @ Foynhagen, 24.08.2019

IM K. Fossli: I år tilbrakte vi bursdagen vår, lørdag 24. august, på konsert med Åge Aleksandersen og Sambandet i Foynhagen, Tønsberg. Vi har sett disse elleville gutta et par ganger før, og visste derfor at det kom til å bli en perfekt måte å feire på. Spesielt siden det er så lenge siden vi så dem forrige gang. Da vi var godt plassert i køen foran innslippet, skrev mamma status på Facebook om hvor vi var og hvorfor vi var der, og tagga bandet i samme slengen for moro skyld. Det er nå bare sånn man gjør av og til.

Raga Rockers @ Stavanger Konserthus 28.09.2019

Bildegalleri fra storslagne Stavanger konserthus.

Deception + Vingulmork +Vorbid @Tribute, 21.09.2019

Helge Knutsen: Bildegalleri fra en heftig aften på Tribute i Sandnes.

Tone Bringsdal - Prologue

Svein Frydnes: Etter mange år på veien, og på scenen, er endelig Tone Bringsdal klar for å komme med musikken sin i fysisk format. Det har tatt lang tid å få frem debut-EP’en, men den har absolutt vært verdt å vente på.

Aurora @ Foynhagen, 23.08.2019

IM K. Fossli: Fredag 23. august sto vi nok en gang i vakre Foynhagen, i sommersola som hadde bestemt seg for å komme tilbake for helga. Det var en nydelig kveld, og den skulle bare bli bedre. Vi skulle se Aurora, jenta fra Bergen som i en alder av 23 allerede har sjarmert store deler av verden med sin overjordiske musikk og væremåte. Med seg som oppvarming hadde hun artisten Tiril.

Southern Discomfort Metal Festival 2019

Svein Frydnes: Southern DisComfort Metal Festiavl 2019, av noen kalt Naglen i Bibelbeltet, ble nylig arrangert i Kristiansand. Med en variert plakat samlet festivalen rimelig bra med folk. Og metal-huene fikk servert både forrett, hovedrett og dessert.

Sipher + Cold Crank Amp @ Tribute, 23.08.2019

Helge Knutsen - Konsertbilder

Gode gamle p ny turn

IM K. Fossli: Onsdag 31. juli fikk vi et kjærkomment gjensyn med den herlige duoen Halvdan Sivertsen og Jan Eggum i Foynhagen i Tønsberg, denne gangen med et nytt konsept som de kalte “VI TO (er ikke Romeo og Julius)”. Duoen har vært på turné sammen flere ganger, noe som alltid er vel verdt å få med seg. I tillegg er Foynhagen en fantastisk bakgård med trær, utendørsbarer og massevis av sjarm. Alle konserter blir ekstra bra bare av å bli holdt der, og vi hadde en følelse av at dette ikke kom til å være noe unntak. Selv om lokalet så noe annerledes ut enn vi var vant til, siden det var satt opp stoler og blitt hengt opp en presenning for å skjerme mot det lette regnfallet denne kvelden. Vi satte oss forventningsfulle ned på første rad og tok inn stemningen av publikummet som ventet på de to legendene.

Mer koselig rock fra Hermans Verk

IM K. Fossli: Den nye singelen til Hermans Verk, “Naturmedisin”, har blitt sluppet. Dette slippet har bandet varmet opp til i hele sommer, med diverse opptredener og teaser-statuser på sosiale medier, og det er absolutt mer av den lune, koselige rocken de kom med forrige gang.

Mnefestivalen 2019

Ketil Martinsen: Månefestivalen må ha Norges mest sjarmerende festivalområde, da Tøihusplassen i Gamlebyen i Fredrikstad forvandles til månelandskap med romskip, masse farger og en blå enhjørning!

RaumaRock 2019

Veronica Furset Stavik: Raumarock 2019 har vært en folkefest med rock og natur. Mennesker har strømmet til Åndalsnes for å få med seg rockekonserter fra fjell, verandarock og i sentrum av Åndalsnes.

Norway Rock Festival 2019 - Lrdag

Egil Jostein Ueland: På lørdagen viste værgudene seg fra sin aller beste side i Kvinesdal. Steikende sol gjorde at solkrem med høy faktor måtte finnes frem allerede fra morgenen av. Med andre ord, det var et perfekte vær for en dag i rockens tegn.

Madrugada - en majestetisk opplevelse

Svein Frydnes: Madrugada har i mange år vært ansett som et av Norges største band. Selv nå, over ti år etter at de ble oppløst, holder de en sterk posisjon i rocke-Norge. I fjor erklærte de seg for gjenforent, og fredag befestet de sin sterke posisjon med en maktdemonstrasjon av en konsert i Ravnedalen.

Norway Rock Festival 2019 - Fredag

Svein Frydnes: Dag 2 på Norway Rock Festival tegnet til å bli en kjempedag, både værmessig og musikkmessig. Toppnavnene stod i kø, sammen med spennende, mer ukjente band.

Srlandets matfestival 2019

Ann-Carina Rønaasen: Fredag 12. juli og lørdag 13. juli gikk Matfestivalen av stabelen for første gang noensinne i Kristiansand. Og med hele 17000 besøkende i løpet av helga i det strålende solskinnet vi fikk kan man absolutt kalle dette en vellykket debut!

Norway Rock Festival 2019 - Torsdag

Svein Frydnes: Endelig var tiden kommet for å pakke fotobagen og notatblokka, og begi se i vesterled til Kvinesdal og NORWAY ROCK FESTIVAL! Årets lineup bød på store og små forventninger, kjente og mindre kjente band, og en av de største headlinerne (i hvert fall for min del) allerede på torsdagen.

Clia Rubin synger rett fra hjertet

IM K. Fossli: Med sine tre selvhevdende og catchy låter på EP-en “Illusion”, er Norsk-Isralske Célia Rubin definitivt en artist man kan komme til å høre mye av både på nattklubber og scener i tiden framover. Hun startet karrieren sin på Idol som nittenåring i 2013. Der røk hun ut i siste runde før de TV-sendte finalene, noe som fikk henne til å skjønne at det var musikk hun ville drive med. Derfor dro hun til Israel for å studere musikk på Acadamy of Music i Tel Aviv.

Ole Paus @ 2.etg. Hr.Redaktr, 12.07.2019

Kjetil Reithaug: Politikk og kos i sommerkvelden - Ole Paus kom fredag 12. juli til Mandal og sine egne - og de kjente ham. For syvende gang hadde Endre booket veteranen med den gigantiske låtkatalogen, denne gangen til konsertserien på 2. Etage på Herr Redaktør.

Palmesus 2019

Ann-Carina og Sylvia: Palmesus har for hvert år vokst seg enda større, og det ble ekstra tydelig i år hvor ikke bare line up’en var noe ut av denne verden, men selve området hadde også vokst seg enda større. Det var artister som kunne mette sultne musikkhjerter på hvert hjørne, og det var ikke vanskelig å finne seg et sted å nyte livet i sus og dus til digg musikk.

Bernhoft solo @ Cafe Generalen, 05.07.2019

Fotograf Lisa Mari Bynes leverer en perlerekke av bilder fra en av de mange fantastiske konsertene som hver sommer arrangeres i nydelige Ravnedalen i Kristiansand. De har en fryktelig tendens til å bli utsolgt, så her har de absolutt funnet formelen. Har du anledning, få med deg noen konserter i Ravnedalen før sommeren er over!

BLOW for Tom Waits @ Sjboden Live Scene, 30.06.2019

Svein Frydnes: Den siste søndagen i juni inviterte Norges ledende Tom Waits hyllestband, Blow, til selskap på Sjøboden Live Scene. Nærmere seksti personer tok imot invitasjonen. Og for en fest det ble!

Dalane Blues Festival 2019

Bilder fra sommerens bluesperler i Egersund.

IDYLL festivalen 2019

Ketil Martinsen: Festivalen ble en gedigen suksess. Ikke bare var Isegran et perfekt sted. Arrangørene hadde også sørget for å booke artister som uten unntak skapte allsangstemning fra første låt. 17.000 festivaldeltakere over 2 dager laget en fantastisk stemning på Isegran i strålende vær.

Sjgress tar hevn

Svein Frydnes: Gjengen i Sjøgress fra det blide Sørland lager lyd igjen. Og når Grimstad-gutta lager lyd, blir det mye lyd. Igjen er det en singel som slippes til massene, og tittelen er så enkel som «Tar Hevn»

Salige Syndere p Kroa

IM K. Fossli: Nå var det sannelig på tide at vi kom oss på en konsert med Salige Syndere. Det er nemlig noe vi har prøvd å få til i mange måneder, og nå fikk vi endelig sjansen. Kveldens lokale var en liten pub med taket tapetsert med fotballskjerf og bord med navn som “ventebordet”, “3dagersbordet” og “sjefsbordet”. Her skulle Salige Syndere lørdag 15. juni spille tre sett på en time hver for alle de som satt og koste seg med øl og prat. Vi satt selvfølgelig på bordet nærmest musikerne.

Ane Brun @ Kilden, Kristiansand, 15.06.2019

Et utvalg bilder fra en alldeles nydelig og fantastisk konsert med Ane Brun og Kristiansand Symfoniorkester. Det er fremdeles like spennende å oppleve nye ting, og bli så positivt overrasket når man bare våger å prøve noe nytt. Jeg var selvsagt den som var tregest i oppfattelsen, for salen var allerede utsolgt når jeg reagerte.

Hunsfest 2019

Kim Robin Aas Reime: Hunsfest 2019, med 5 års jubileum, gikk av stabelen 15. juni i Vennesla, like Nord for Kristiansand. Artistene på plakaten denne gangen var Stavangerkameratene, Celina Kühn Gjerald, Lissie, Sondre Justad og Raga Rockers som headliner.

Kosmik Boogie Tribe @ Sjboden Live Scene, 14.06.2019

Svein Frydnes: Kronprinsene av norsk boogie rock n’ roll inntok Sjøboden Live Scene i Mandal for å forlyste et eksklusivt publikum med drivende god rock. Og de sparte ikke på kruttet.

Bon Jovi konsert p SR-Bank Arena 8. juni i Stavanger

Helge Knutsen: Lørdag 8. juni var det duket for en folkefest på Viking fotballklubbs hjemmebane. Det var nemlig ingen ringere enn Bon Jovi som skulle ha en liten intimkonsert, med ca. 25000 tilskuere og utsolgt. Bon Jovi har ikke spilt i Norge siden 2013, så det var nok mange fans som så fram til dette. Oppvarmingsband for kvelden var Skambankt og Longfield & Super Skeleton.

Frste bandslipp for Karmygeddon 2020

Svein Frydnes: For tre dager siden startet billettsalget til neste års Karmøygeddon Metal Festival, som arrangeres 30.april – 2.mai. Og allerede nå er brorparten av bandene som skal fylle scenene klare, og de fleste festivalpassene solgt. Det er mye spennende blant det som festivalledelsen presenterer – noen gjengangere, noen nye, og gjennomgangsmelodien er bra kvalitet.

Spydeberg Rock Festival 2019

Ketil Martinsen: Litt småregn nå og da, satt ikke noen demper på en av de mest intime og publikumsvennlige festivalene i sommer, nemlig Spydeberg Rock Festival

Mumford and Sons midt i et fullt Oslo Spektrum

IM K. Fossli: Søndag 19. mai 2019 kom dagen vi hadde ventet på siden den dagen i oktober billettene ble lagt for salg. Mumford and Sons skulle spille i Oslo Spektrum, akkurat som de gjorde den første gangen vi så dem for nesten nøyaktig tre år siden, noe som var en høyst emosjonell opplevelse. Den gangen hadde vi imidlertid ikke klart å kapre første rad, så nå tok vi ingen sjanser, men satte oss til rette utenfor inngang 5, seks timer før dørene skulle åpne. Vi var klare.

Etterintervju med Johnny

Svein Frydnes: Årets Karmøygeddon ble som kjent rammet av en del utfordringer, spesielt den mye omtalte SAS-streiken. Noe som naturlig nok førte til mye ekstraarbeid for Geddon-crewet. I tillegg mistet de M/S Sandnes, som i flere år har vært fast hotellbåt. Dette medførte masse ekstraarbeid for å skaffe sengeplass til de som hadde bestilt plass på båten.

Karmygeddon 2019 - Day 3

Svein Frydnes: Siste dag av årets Karmøygeddon Metal Festival lå an til å bli en flott dag. Først og fremst musikalsk og opplevelsesmessig, men også været var mye bedre. Fremdeles kjølig, men strålende sol. Denne gang var vi tidlig ute, vi hadde nemlig store forhåpninger til første band.

Kira J - Roxette tribute @ Maestro, Bryne, 19.04.2019

Egil Jostein Ueland: Midt i de beste helligdagene i påsken var Kirsten Odderstøl Jåsund, Tom Anders Klungland og resten av medlemmene i Kira J på en aldri så liten turne på Jæren. Langfredag så spilte de på Club Maesto på Bryne.

Karmygeddon 2019 - Dag 2

Svein Frydnes: Dag to av Karmøygeddon Metal Festival 2019 hadde heller ikke mye vår over seg. Når snøfillene pisker utenfor hotellet mens frokosten inntas, så vurderer en sterkt superundertøy. Heldigvis var formen bra, første dagen hadde fart pent med oss, og da tåler vi litt nordvest kuling og snø.

Karmygeddon 2019 - Dag 1

Svein Frydnes: Endelig var det tid for vårens vakreste eventyr – Karmøygeddon i idylliske Kopervik.
Oppstarten for årets festival var særdeles brokete, med en del problemer som festivalledelsen måtte løse; hotellbåten M/S Sandnes, hvor mange mennesker hadde booket rom falt ut i siste øyeblikk, og rett før festivalstart ble det streik i SAS. Alle problemer ble imidlertid løst av en hardt arbeidende festivalledelse, i godt samarbeid med bandene og øvrige aktører. Kun et band valgte å avlyse. Fantastisk!

Dalit + Flukt @ Tolv Bord, 26.04.2019

Kim Robin Aas Reime: På en litt småkjølig kveld i slutten av April var det tid for konsert med Flukt fra Vennesla og Dalit fra Stavanger på lille Tolv Bord i Kristiansand Sentrum.

Kos med Skrekk og Guro og JulietNorth p Riksscenen

IM K. Fossli: Fredag 1. mars fant vi veien til Riksscenen i Oslo for å se Julietnorth + Skrekk og Guro. Vi hadde allerede gått glipp av Julietnorth én gang, så denne gangen kom det ikke på tale. Et band til var bare en bonus. Heldigvis var det et sted som var lett å finne, så vi rakk å komme først i køen denne gangen også. Så snart dørene åpnet løp vi dermed ned i lokalet. Det var et nydelig rom med bord og stoler foran en intim scene. Vi valgte selvfølgelig bordet som sto nærmest scenen og koste oss med den avslappede stemningen lenge før det skjedde noe.

Pristine + Livets Harde Skolekorps @ eTeateret, Lillesand, 30.04.2019

Bjørg Fossli: Når Heldal Productions inviterer så vet jeg av erfaring at det er verdt turen fra Arendal til Lillesand. Denne gangen var det en kveld i Rockens tegn med bandet “Pristine” som består av medlemmer fra Troms og Lillesand. Oppvarmingsbandet var ingen ringere enn “Livets harde skolekorps” som består av kremen av musikere i den lille sørlandsbyen. De var verdt turen i seg selv.

Splitkonsert Cincosantos / Columbus

Svein Frydnes: Siste lørdag før påske satte Cincosantos fra Kristiansand/Grimstad og legendariske Columbus fra Mandal hverandre stevne på Sjøboden Live Scene. Det ble en flott kveld med mye god musikk for alt for få mennesker.

Alestorm + Bootyard Bandits og Sklmld @ Folken, 12.03.2019

Egil Jostein Ueland: Det skotske “pirat metal” bandet Alestorm er for tiden på en omfattende turne. De har med seg det Britiske bandet Bootyard Bandits og det Islandske bandet Skálmöld på lasset. Turnéen inkluderer en aldri så liten rundtur i Norge. De stopper i Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger.

Iskald + Skaur + Todesking @ Flytten, 05.04.2019

Irmina Lunnøy: Iskald er ikke blant de største bandene på den norske black metal scenen. Til tross for dette har de gjennom sine 15 år som band klart å vinne anerkjennelse fra publikum med sin melodiøse black metal og fem fullengdealbum. Det aller siste albumet «Innhøstinga» ble utgitt i 2018 og fikk gode anmeldelser i en rekke metal magasiner. Heldigvis for den vestlandske fansen fikk Bodø-gjengen lyst til å besøke Vestlandet, noe som resulterte i to konserter på Flytten i Haugesund og Inside i Bergen. Jeg fikk anledning til å se Haugesund-opptredenen.

Elvira Nikolaisen @ 2.etg p Hr.Redaktr, 12.04.2019

Kjetil Reithaug: Fredag 12. april kom Elvira Nikolaisen med en enkel besetning med tre andre musikere og delte sanger som har betydd noe spesielt for henne. Og hun fengslet publikum med personlige bakgrunnshistorier og tolkninger av et ganske vidt spekter av låter.

The Dogs + Pogo Pops @ Flytten, 29.03.2019

Irmina Lunnøy: I de siste årene har det blitt en årlig tradisjon i Haugesund med et besøk fra The Dogs. Dette året var intet unntak. De arbeidsomme punkrockerne gav nemlig ut sitt sjuende album «Before Brutality» i begynnelsen av januar i år og selvfølgelig var de ivrige etter å vise fruktene av sitt arbeid også her i Haugesund i anledning av Before Brutality Tour 2019.

Der Hjertet Mitt Er - Debutsingel fra Hermans Verk

IM K. Fossli: Hermans Verk har en historie som strekker seg 30 år tilbake i tid. Da ble et band formet på Leikanger. Den gangen het de Flying Submarine og besto av Dan Vetle Glans Urdahl på vokal, Ingvar Lønne på gitar, Bjørn Fardal på bass, Tor Husabø på tangenter og Eivind Røysum på slagverk. Bandet ble oppløst, men spesielt Glans Urdahl har i mellomtiden ført et nokså aktivt musikerliv.

In The Woods @ Hndverkeren, 23.03.2019

Svein Frydnes: Det var knyttet store forventninger til In The Woods… sin konsert i Kristiansand lørdag 23.mars, den første siden de slapp «Cease The Day» i fjor høst. Og In The Woods… innfridde. I hvert fall langt på vei…

U.D.O., support Red Partizan og Reece @ Byscenen Haugesund, 08.03.2019

Irmina Lunnøy: Udo Dirkschneider er en av de mest ikoniske skikkelsene på metal-scenen. Ikke bare var han vokalist i et av verdens mest kjente band Accept, han driver også sitt eget vellykkede prosjekt U.D.O. Bandet har holdt det gående siden 1987 med unntak av en fem års pause. Selv om Udo, sannsynligvis revet med av en nostalgibølge, brukte 2016 til å opptre med Accept låter under navnet Dirkschneider er han nå tilbake til gamle rutiner. I august i fjor utga han et sterkt album «Steelfactory». I år vil Europa være åsted for en omfattende turne. Denne gangen fikk den norske metalfansen fire konserter i Hamar, Haugesund, Stavanger og Drammen. Jeg fikk sjansen til å være med på konserten i Haugesund i regi av Karmøygeddon Metal Klubb. Siden U.D.O. er et formidabelt band med en stor fanbase i område tok konserten plass på Byscenen Haugesund, en av de største scener i byen.

Dream Police @ Flytten, 16.02.2019

Irmina Lunnøy: Dream Police har nok en fast plass i hjertene til de fleste rock-fans i Norge, selv om karrieren deres ikke var så lang. Bandet ble stiftet i 1989 i Fredrikstad. De ga ut det kritikerroste, selvtitulerte debutalbumet allerede i 1990. Skiven ble nominert til Spellemannsprisen og vekket stor interesse ikke bare i hjemlandet med også i utlandet. Etterfølgeren «Messing With the Blues» viste seg også å være en kommersiell suksess.

Musikalsk nytelse med Sol Heilo @ Hr.Redaktr, Mandal, 08.03.2019

Svein Frydnes: Det var en særdeles opplagt Sol Heilo som besøkte Mandal på den internasjonale Kvinnedagen. Konserten ble en blanding av gode historier, masse liv og utrolig flott musikk. En fullsatt 2. Etage på Hr. Redaktør viste da også å sette pris på det de fikk servert.

Sinsid + Welcome to Hell + Cult of Doom @ Flytten, Haugesund, 15.02.2019

Irmina Lunnøy: Selv om debutalbumet til Sinsid ikke engang er et år gammelt hviler ikke haugalendingene på sine laurbær. Tvert imot, de jobber allerede med låter til den neste skiven. En travel arbeidsdag hindret dem heldigvis ikke fra å dra ut på en "mini-turne" med konserter i Sandnes og i Haugesund. På denne korte turen inviterte kvintetten med kollegaer fra Sarpsborg og Bergen, nemlig Welcome to Hell og Cult of Doom.

Twenty One Pilots (TOP) @ Telenor Arena, 09.02.2019

Joachim André Normannseth: Det var allerede lange køer med gul- og svartkledde på utsiden av Telenor Arena da en kamerat og jeg parkerte. Hele Norges «Clique», Twenty One Pilots-fans, samlet på ett sted. Rett og slett vakkert å se på. Etter å ha gledet meg til denne konserten siden i fjor klarte jeg likevel ikke gjøre det helhjertet. Under hele bilturen hadde jeg reflektert over mine tidligere besøk til arenaen og var redd for en dårlig lydopplevelse denne gangen også. Det var et lite håp om at lyden ville bli vesentlig bedre denne gangen da kun en tredjedel av arenaen skulle bli brukt.

Claudia Scott @ Hr. Redaktr, 23.02.2019

Svein Frydnes: Claudia Scott er en eminent artist. Nydelig stemme og vakkert gitarspill. På Mandals nye livescene, 2.etage Hr. Redaktør, lot et hengivent publikum seg trollbinde av den folkekjære artisten.

Spidergawd + Bokassa @ Flytten, 07.02.2019

Irmina Lunnøy: Torsdag regnes definitivt ikke som den ultimate utedagen i Haugesund. Torsdag 07. februar bydde i tillegg på det typiske vestlandske været med regn i luften og kalde vindkast. Det som skulle på Flytten denne kvelden fikk imidlertid de mest kresne rockfansene ut av sine varme hjem. Flytten fikk nemlig besøk av to veldig kjekke trondheims-band: de selverklærte kongene av stonerpunk Bokassa, og «et av landets aller beste rockeband både på scene og plate» ifølge Dagbladet, nemlig Spidergawd.

Oslo Ess i sitt ess @ Tolv Bord, 22.02.2019

Lisa Mari Bynes: Oslo Ess er i full gang med sin akustiske turné. Fredag 22. Februar var det duket og klart for en utsolgt konsert på Tolv Bord i Kristiansand.Dørene åpnet klokken åtte, og det tok ikke lange tiden før lokalet var fylt med spente gjester i alle aldersgrupper. Deilig rock summet over høyttalerne, bartenderne i full sving med sine kunster og stemningen i det lille lokalet var til å ta og føle på.

Grease i DNB Arena, Stavanger, 15.02.2019

Janet R. Johnsen: Grease utgir seg ikke for å være noe annet enn det er, en musical uten dyp moral, eller opphøyet budskap. Bare en god gammel feelgood historie, men denne gang på norsk.

Kinderegg p Kick

Svein Frydnes: Det var et skikkelig Kinderegg Jan K. Transet og Svart Belte Booking hadde kommet opp med denne fredagen i februar. Først unge, fremadstormende Blomst, deretter ikke fullt så unge, men like fullt stadig fremadstormende The Dogs, og til slutt veteranene i Skambankt. Og folk satte pris på satsingen – det var smekkfullt på Kick Scene.

Blood Red Throne, Deception, Sublime Eyes og Mental Disaster @ Kick 08.02.2019

Sofie Vatland: Fredag var en mørk og stormfull aften, men på tross av ufyselig vær ute var stemningen inne på Kick svært god, preget av mye varme og spilleglede. Lokalet hadde saktens hatt rom for et større publikum, men de som hadde møtt opp så ut til å stortrives. Fredagens midtpunkt var Blood Red Throne. Bandet har holdt det gående i 21 år, og de feirer det med en aldri så liten turne: Winter Gore Tour 2019. Denne kvelden var det altså duket for konsert i hjembyen Kristiansand, og med seg hadde de tre andre band, nemlig Mental Disaster, Sublime Eyes og Deception.

Blood Red Throne + Deception + Sublime Eyes @ Flytten Haugesund, 25.01.2019

Irmina Lunnøy: Hva gjør et band som feirer tjue års jubileum og har gitt ut åtte fullengdere. I Blood Red Throne sitt tilfelle er svaret nokså enkelt. De headliner sin egen turne under det klingende navnet «Winter Gore Tour 2019». Ved denne anledningen har gjengen fra Kristiansand så langt besøkt Bergen, Haugesund og Stavanger. Etter en kort omvei innom… Karibia i forbindelse med en opptreden på den superpopulære 70 000 Tons Of Metal fortsetter kvintetten felttoget på norsk jord med konserter i Skien og til slutt på hjembane i Kristiansand. I motsetning til mange mer prominente metal band er disse death metallerne sannsynligvis ikke redde for litt konkurranse. Blood Red Throne skaffet seg nemlig to førsteklasses oppvarmingsband, rogalendingene fra Sublime Eyes og Deception.

Andrew Ripper @ Teateret, Kristiansand

Bjørg Fossli: Sein kveld og glatte fortau i Kristiansand. Det er vinter på Sørlandet, men inne på Teateret er det varm og forventningsfull stemning. Forrige gang jeg var her minte det nok mest om en byggeplass, men nå var det ferdig. Konsertlokalet ligger i kjelleren og er ganske mørkt og intimt med lav scene så det er lett å få kontakt med de som er på den. De som skulle på i kveld hadde annonsert lite så de var litt spente på oppmøtet.

You Me At Six @ Parkteatret, 21.01.2019

IM K. Fossli: Nok en gang gikk vi gjennom gatene i Oslo, på vei til Parkteatret og enda en konsert. I kveld skulle vi se You Me at Six, et band vi aldri hadde sett live før og bare så vidt hørt på musikken til, og som vi hadde hørt kunne ha litt heftige konserter. Men, det var en mulighet til å være med gode venner som elsket bandet og samtidig utvide våre musikalske horisonter, så vi svelget nervøsiteten over å bli dyttet frem og tilbake av et overentusiastisk publikum og bestemte oss for å glede oss.

Dr. Hook @ Stavanger konserthus, 10.01.2019

Janet R. Johnsen: Dr.Hook har holdt på i 50 år, og gitt ut en rekke med plater, og har hatt en rekke topp plasseringer på bl.annet VG listen. Og alle har vel et forhold til “Sylvias mother”, “Only sixteen” og “Sexy eyes”, så det var en forventningsfull foaje av godt voksne publikummere denne torsdagskvelden.

Communic @ Sjboden Live Scene, 28.12.2018

Svein Frydnes: Det er ikke ofte Mandals mest kjente band innen metalgenren spiller offentlig, men omtrent en gang i året trer de ut av øvingslokalet og lar publikum få ta del i deres herlige musikk. Fredag i romjula møtte Communic publikum i 2.etasje på Sjøboden live Scene. Det ble et vakkert møte.

Einherjer + Slegest + Uburen @ Folken, 09.11.2018

Egil Jostein Ueland: Einherjer er et band som jeg har fulgt siden jeg kjøpte albumet Odin Owns Ye All i 1998. Samme dag som Einherjer spilte på Folken i Stavanger slapp de sitt siste album, Norrøne spor. Albumet har fått strålende kritikk fra musikk pressen.

Frjulskonsert med Raffineriet, 15.12.2018

Svein Frydnes: Lørdag var det klart for konsert med det som nærmest kan kalles ei mandalsk supergruppe på Sjøboden Live Scene. Raffineriet skulle holde sin første offisielle konsert.

Vidar Johnsens, Him Te Jul @ Stavanger konserthus 2018

Janet R. Johnsen: Når Vidar Johnsen for tredje gang inviterer til Julekonsert i Stavanger Konserthus, må det nesten være starten på en tradisjon. Og i år, som første gang så var ikke Stavangerværet det som gjorde at stavangerpublikum kom i julestemning. Vel inne i Zetelitz salen var det en dempet og behagelig atmosfære. Og når Vidar Johnsen og Kjell Harald Litangen entret scenen, var det til applaus fra en godt besøkt sal.

Oslo Ess @ Stasjonen, Tnsberg, 06.12.2018

Joachim André Normannseth: “Jeg har sovet på stasjonen, jeg har sovet der igjen” synger vokalisten i Oslo Ess i en av deres mest suksessrike sanger “Alt Jeg Trenger”, noe som gjør det passende at det punk-inspirerte rockebandet befant seg på Tønsbergs nye scene “Stasjonen” denne desemberkvelden.

Valentourettes speller Jokke! @ Sjboden Lives Scene, 13.12.2018

Svein Frydnes:For en fullsatt Sjøboden Live Scene presenterte Valentourettes sin hitliste av Joachim Nielsens musikalske perler. Stemningen var på topp, og allsangen runget fra første tone.

Slayer: The Final World Tour @ Oslo Spektrum, 06.12.2018

Egil Jostein Ueland: Slayer er en av Trash metalens aller største sønner og et kjært navn blant Norske «metal heads». Dessverre har de bestemt seg for å legge inn årene etter 37 år, 11 studio album, flere live plater og DVD-er. Men før de abdiserer så har de lagt ut på «Final World Tour» sammen med gjester. Gjestene på «third leg» delen av turnen er ingen ringere enn Obituary, Anthrax og Lamb Of God.

Blodsmak @ Sjboden Live Scene, 08.12.2018

Svein Frydnes: Iført nisseluer entret hallingcore-bandet Blodsmak scenen på Sjøboden Live Scene lørdag. Med en frenetisk Tom Ostad i front, og dyktige musikere i ryggen sørget de for god mørk julestemning i en halvfull sal.

Black Debbath + Anti-Lam Front @ Flytten, Haugesund, 01.12.2018

Irmina Lunnøy: Det er nesten utrolig å tenke på at Black Debbath har underholdt det norske publikum med sin samfunnsatiriske stoner-rock i snart tjue år. Gjennom disse årene har kvartetten gitt ut sju album, «vunnet» en Spellemannspris for «Tung, Tung Rock Politisk Rock» og spilt på omtrent alt av norske festivaler. Året 2018 ble markert med et nytt album «Norsk barsk metal» og en påfølgende turne over hele Norge. Black Debbath har spilt i Haugesund flere ganger på forskjellige konsertscener. I år var det Flytten, den viktigste rock-scenen på Haugalandet som stod for tur.

Halvdan Sivertsen p Bakkenteigen, 14.11.2018

IM K. Fossli: Når de fleste i den yngre generasjon hører navnet Halvdan Sivertsen, har de det med å tenke at han er en gammel mann som sitter på en stol med gitaren sin og synger sine melankolske viser om Nord-Norge, men han er så mye mer enn det. Nei, han er ikke førti år lenger, men utifra hvordan han beveger og ter seg på scenen skulle man ikke trodd det. Han spretter rundt, gestikulerer, lager grimaser og gjør seg til, mens han forteller den ene vitsen etter den andre. Mange av vitsene er riktignok de samme som han har brukt siden han først ble kjent, men hver gang er det også nytt og aktuelt materiale, som selv hans største fans aldri har hørt før. Og på samme måte gir han oss en god blanding av gammelt og relativt nytt, begge kategorier fylt med både alvorlige, koselige, morsomme og helsprø viser.

Barcelona Guitar Trio & Dance @ Kilden, 22.11.2018

LyM: Det er livlige publikummere som velkommer Barcelona Guitar Trio & Dance (BGT&D) til Multisalen i kveld. Spillarenaen byr på en lun stemning i en sirkel av ild- og lillafarger.
De oppmøtte nyter et glass vin i godt lag. Stemmene demper seg i takt med det dimmende lyset.

Einherjer + Slegest @ Flytten Pub, 10.11.2018

Irmina Lunnøy: Gjennom over tjue år har Einherjer klart å etablere seg som et av de mest kjente metalband ikke bare i Norge, men over hele verden takket være sin særegne blanding av ekstremmetal med norrøne motiver og hardrock. I år gav kvartetten ut et nytt, sterkt album «Norrøne spor». Som det ofte skjer førte albumet til en Norges turne, med det klingende navnet: «Norrøne tour» med stoppesteder i Stavanger, Haugesund, Bergen og til slutt Oslo. Jeg følte meg veldig heldig at jeg skulle få med meg Haugesund konserten, siden det er en kjensgjerning at band ofte presterer best på hjemmebane.

Ein sinnsyge fest med Stavangerkameratene i DNB Arena

Janet R. Johnsen: Når Stavangerkameratene innbyr til en Sinnsyge fest med Stavangerkameratene, og gjester så tar det ikke lang tid før billettene til Stavangers storstue DNB Arena blir utsolgt.

Mer fra Third Season - Get Back Home!

IM K. Fossli: Drammensbandet Third Season har omsider kommet med enda en singel. “Get Back Home” er deres fjerde singel, og flere er allerede godt på vei. Det er ingen tvil om at Third Season bare blir større og større. Noe de beviser med den nye promovideoen sin hvor bandet, som ga ut sin første singel for omtrent et år siden, har fått fans fra hele verden til å sende inn videoer. Blant disse er land som New Zealand, England og Spania representert. I tillegg har de også en god del fans i blant annet USA, Japan og Sør-Amerika.

Haugaland Prog og Rock Festival 2018

Irmina Lunnøy: Første helg i november er etter tradisjonen tid for Haugaland Prog og Rockfestival. Festivalen blir arrangert av Haugaland Progklubb og har eksistert i fem år. Selv om Haugaland Prog og Rockfestival kan betegnes som relativ ung festival, begynner den å få mer og mer annerkjennelse takket være en gjennomgående høy kvalitet på alle band og ikke minst god organisering. Festivalens åsted er Høvleriet, et konsertlokale lokalisert i et gammelt sjøhus, noe som gjør den til en av de mest sjarmerende scener på Vestlandet. Dette sammen med en vennlig, avslappet stemning gjør konsertopplevelsen til noe nærmest magisk. Det er derfor ingen overraskelse at festivalen vekker stor interesse av både hos haugalendingene og publikum fra andre deler av Norge.

Årets utgave av festivalen kunne by på blant annet Ola Kvernbergs Steamdome, Curved Air, Arabs In Aspic, Galahad og Spurv, så det var mye å glede seg til.

Reloaded Norway forfrte Mandal

Svein Frydnes: Både yngre og eldre ungdom sørget for at Klubbscenen var godt besatt lørdag kveld, da Reloaded Norway entret scenen. Og bandet leverte varene.

Fay Wildhagen @ Sabla Bar, 08.11.2018

Edvard Leiros: I 2015 kom Fay Wildhagen ut med sitt debutalbum Snow. Dette albumet skulle bli gjennombruddet for artisten. I 2016 etter en senebetennelse i armen måtte Fay legge gitaren på hylla. Tre år senere er hun nå tilbake med et nytt album, Borders. Fay feirer dette med en turné sammen med et nytt liveband bestående av Kristoffer Lo (blås og gitarer), Jonas Barsten (trommer), Andreas Rødland Haga (bass) og Eirik Kiil Saga (keyboards). Torsdag 8. november spilte hun på Sabla bar som ligger i Tollbodgata i Kristiansand. Stedet har nylig åpnet dørene og opplevdes som atmosfærisk og intimt. Et fint nytt sted i Kristiansand som sikkert vil arrangere mange fine konserter.

Vakre toner p Buen, 26.10.2018

Svein Frydnes: En fredagskveld i slutten av oktober slo Buen Kulturhus i Mandal til med to konserter. Først Vamp på Storscenen, deretter Darling West på Klubbscenen. Og det ble to nydelige konserter!

Faanefjell + Vanvidd @ Kick, 09.11.2018

Yngve/HeavyMetal.no: To extreme band skulle legge igjen svette på Teateret denne fredagskvelden i november, hvor Faanefjell hadde release på sitt nye album. Jeg har hørt og sett Faanefjell live tidligere, men det er et lite gap mellom den gang da og nå.

Haustblyta @ Gamle Nrb trelast, 27.10.2018

Egil Jostein Ueland: Ola Helland inviterte til heidundrende rive fest av Gamle Nærbø trelast.
Gamle Nærbø trelast er nesten så nærme man kan komme et typisk «østblokk» scenario på Jæren.
Bygget har stått tomt ei tid og skal snart rivas for å gi plass til leilighetskompleks.

RockStream p Lauritz, 26.10.2018

IM K. Fossli: Lauritz er en rockepub i Tønsberg sentrum som er åpen hver helg. RockStream er en rockefestival som startet opp i Revetal sommeren 2018 og kommer tilbake til samme sted neste sommer 4-6 juli. Begge kan tilby koselige omgivelser med god stemning, god service, godt selskap, og selvfølgelig god musikk. Fredag 26. oktober 2018 slo de seg sammen og ga oss en konsert med tre av bandene som spilte på festivalen i sommer, nemlig Arata, Lakewood og Revaalver Raack.

De Press, Flytten, Haugesund 12.10.2018

Irmina Lunnøy: De Press var muligens et av de mest kontroversielle band i 80-tallets Norge. Dette punk-rock/new-wave bandet ble stiftet av den polsk-norske vokalisten, bassisten og kunstneren Andrej Nebb, gitarist Jørn Christensen og trommis Ola Snortheim. Gruppen hadde utvilsomt en turbulent karriere. Etter å ha utgitt tre LP-er og en EP, blant annet den Spellemannspris-belønte «Block to Block» gikk bandet i oppløsning rundt 1982 da Nebb stiftet et nytt industrielt band Holy Toy. Tersetten ble gjenforent rundt 1990 for så å avslutte samarbeidet igjen etter tre år.

Bernhoft & The Fashion Bruises @ Kick, 21.10.2018

Edvard Leiros: Fredag 21.10 spilte Bernhoft & The Fashion Brusies på Kick i Kristiansand. Håpefulle sørlendinger fikk en funky og dansende opplevelse.

Biffy Fuckin' Clyro under treet p Operaen

IM K. Fossli: Søndag 7. oktober 2018 ga vi endelig etter for maset fra vennene våre om å bli med på en konsert med den skotske rocke-trioen Biffy Clyro. Musikken deres er flott, men vi har vært bekymret for at konsertene kunne være i hardeste laget for oss. Så, da det viste seg at denne turneen hadde konseptet “unplugged”, det vil si akustisk og rolig, og at den i tillegg skulle avsluttes på selveste Operaen i Oslo, tenkte vi at det var en perfekt anledning for oss til å se dem live første gang. Og det viste seg at vi hadde rett.

EN KVELD P TEATERET MED MOTORPSYCHO

Oddvar Ringstad: Det er september, det er høst, og denne årstida er både følelsesrik og voldsom. Med dette som bakteppe entret vi Teateret i Kristiansand. Det gjaldt Motorpsycho og biscenen på nevnte teater, to ubeskrevne blad i mitt musikalske liv. Men i løpet av timene som gikk fikk jeg to nye interessante bekjentskaper. Det er noe med å høre musikk en aldri har hørt før, som ikke er fremmed, og som tar en både tilbake og fram i tid.

rabrot + Old Believers @ Flytten, 21.09.2018

Irmina Lunnøy: På den kalde og vindfulle fredagen 21. september ventet Flytten pub i Haugesund en nokså spesiell visitt. Kjetil Nernes skulle stikke innom gamle trakter med sitt Årabrot.

Ekstremvret gav oss Blodsmak @Tolv Bord, 21.09.2018

Oddvar Ringstad: Fredag 21.09.2018 i kvellinga, mellom vindkastene, la jeg ut på tur til sentrum av Kristiansand for å bivåne herrene i det urnorske bandet Blodsmak. Tilbake i byen skulle de nå innta scenen på Tolv Bord, stedet som har byttet navn og lokalisering siden sist de var her. Sjangeren er hallingcore - blytung og hjartefølt folkrock på nynorsk, levert av Tom Ostad, Åsgeir Størdal, Magnus Tveiten, Steinar Evant og Vidar Berg.

Canal Street 2018

IM K. Fossli: Festivalen ble, som den har blitt hvert år, sparket i gang med to parader, én for og med de yngre besøkende hos festivalen og én for og med de voksne. Begge tok seg en tur gjennom byen, selv om de voksnes parade, som kalles “Street Parade”, naturlig nok besto av både mer musikk og mer marsjering. Begge paradene består imidlertid av alle som vil spille, eller bare gå, og flere kommer langveisfra hvert år for å være med. Etter barneparaden var det Bare Barn Band som underholdt festivalens yngre publikum, og for ellevte år på rad fikk de både barn og foreldre til å le, danse og kose seg. Da Street Parade til slutt gjorde seg ferdig på Poppes Plass, der de spilte et par låter til og hedret alle fremmøtte, var Canal Street 2018 offisielt åpnet.
 

Riddu Riᵭᵭu 2018

IM K. Fossli: I år som i fjor tok vi turen opp til urfolksfestivalen Riddu Riᵭᵭu i Kåfjord andre uka i juli. Rett og slett fordi dette er en festival vi bare ikke kan gå glipp av. Så snart en går inn på festivalsletta føler en seg hjemme, og en vet alltid at en uke der oppe kommer til å bli noe helt utenom det vanlige, uansett hvor gammel en er. Festivaluka starter nemlig alltid med en barnefestival som er full av aktiviteter, og takket være gode forholdsregler trenger barna heller ikke gå hjem når den er slutt.

Major Trouble og Oslo Ess @ Moringen, 21.07.2018

Bjørg Fossli: En fin og varm kveld i juli tok jeg ferja fra byen til Moringen pub på Kolbjørnsvik for å høre to veldig ulike band spille, og være med på den årlige bryggefesten der. Jeg hadde hørt mye om den og gleda meg til å få oppleve det selv. Mange frivillige var i sving når vi kom ut der og røykmaskina ble testa.

Maribelle med band og venner @ Pfyll, 14.09.2018

Janet R. Johnsen: Når Maribelle inviterer til konsert med sitt band, og gjesteartister er det bare å pakke kamera, penn og papir og stille opp. Konsertstedet var Påfyll midt i Stavanger sentrum, en liten intim scene med sitteplasser rundt i lokalet. Lokalene er ikke store, men de gir en koselig intim stemning.

Suzi rocket Kvinesdal

Svein Frydnes: Det var duket for en skikkelig nostalgiaften denne fredagen i midten av september. På scenen stod gamle helter som Suzi Quatro og Katrina (fra Katrina & The Waves). I tillegg sørget Kira J for gjenhør med populære Roxette-låter.

Varme, latter og trer p Studio Spornes med Randi Tytingvg Trio

Bjørg Fossli: Bandet som kommer på scenen/gulvet består av Randi Tytingvåg, Erlend E. Aasland og Dag S. Vagle. Førsteinntrykket er at de oser av varme og tilstedeværelse og det blir bekrefta til fulle ut over i konserten. Randi Tytingvåg har gitt ut flere plater som soloartist og to sammen med gutta i trioen. «Three» kom ut i 2015 og «Roots & Wings» kom i 2017.

Festningen 2018

Nina Wiggen Skaret: Årets siste sommerdag, fredag 31. august var startskuddet for en helt ny musikkfestival her i Trondheim. Festivalen ble avholdt på Kristiansten festning som ligger kun en gåtur fra Trondheim sentrum. OBOS var generalsponsor for festivalen og kun få dager før konsertstart hadde de klart å selge ut alle festivalpassene,

Southern Discomfort 2018

Svein Frydnes: Tiden var inne for å besøke Naglen i Bibelbeltet, metalfestivalen Southern Discomfort i Kristiansand. Som seg hør og bør, var ikke gudene på lag med denne festivalen, i hvert fall ikke værgudene. På fredagen ble Kristiansand utsatt for en syndeflod av et regnvær, noe som gjorde det ganske så vanskelig å komme fram til Kick Scene. Men vi rakk det før Horizon Ablaze entret scenen.

Sjelfull musikk fra ksendal

IM K. Fossli: Dagfinn Øksendal er en artist fra Kristiansand som går under artistnavnet Øksendal. Hans første singel “Starstruck” lanseres 5. Oktober, og den vil også være på albumet som kommer til våren neste år. På dette albumet har Øksendal fått hjelp av musikerne Kjetil Grande, Arne Kjelsrud Mathisen og Ragnar Lillemark.

Mnefestivalen 2018 - Galleri

Ketil Martinsen leverte fantastiske bilder fra Månefestivalen 2018

Sjgress - Friheten er d!

Svein Frydnes: Sjøgress er et band fra Grimstad, bestående av fire unge, energiske gutter. I utgangspunktet var intensjonen punk, men musikalsk har de utviklet seg derfra. Nå vil jeg karakterisere dem som unge sinte menn, med progressiv tilbøyelighet og en twist av punk. 

Pstereo 2018

Nina Wiggen Skaret: Pstereofestivalen gikk av stabelen 16 – 18. august i en av Trondheims mest populære parker på Marinen langs ved Nidelva. Her hadde man en fantastisk utsikt til byens kjente landemerker som Nidarosdomen, festningen og Tyholttårnet. Festivalen har eksistert siden 2007 og er blant Midt-Norges største musikkfestivaler med mange tusen besøkende hvert år. På festivalen fant man fire scener hvor konsertene gikk slag i slag og på programmet var det musikk fra både nasjonale og lokale artister innenfor elektronika, rock, metall, pop og jazz m.m. I tillegg til dette, samarbeider Pstereo med flere av byens utesteder som arrangerer klubbkonserter i forbindelse med festivalen.

Skalldyrfestivalen 2018

Oddvar Ringstad: Årets Skalldyrfestival har gått av stabelen, og som vanlig var det mer enn skalldyr på menyen. På denne tida av året stenger mandalittene nedre del av Store Elvegate og fyller den med restauranttelt og boder hvor en kan handle alt mellom pipende mus og fargede parykker, mat og klær. De ordinære butikkene utvider også åpningstidene sine, og blide ekspeditører og ekspeditriser ser ikke ut til å ha noe imot litt ekstra-ekstra åpningstid.
 

Livestock 2018

Heidi Hagesveen Hagen: I sitt 12.år beviser ildsjelene bak Livestock at de ikke på noen måte hviler på sine laurbær! Festivalen foregår fortsatt på skytterbana i Alvdal, langt inni furuskauen. Standplassene tjener som boder for salg av diverse kortreist mat og drikke, skyteskivene troner i bakkant av festivalcampen, og publikum i alle aldre strømmer til fra nær og fjern. Ny publikumsrekord er beviset- Livestock vokser.

Symfonisk artistslipp fra Karmygeddon Metal Festival 2019

Svein Frydnes: Når Karmøygeddon Metal Festival 2019 slipper andre og siste pakke med artister for neste års Karmøygeddon, domineres det av norske band og symfoni på topp. Headlinere neste år blir nemlig velkjente, mektige Dimmu Borgir, og finske Wintersun. 

Vellykket 15-rsfeiring av Eikerapen Roots Festival

Svein Frydnes: Årets Eikerapen Roots Festival er historie. Og etter alle solemerker en god historie. Flott vær, rekordsalg av billetter og en solid lineup er noen av ingrediensene i årets festivalhistorie.

bygge en bror - Egersund Visefestival 2018

Karianne Arntzen: Som Per-Arne Bruvoll, styreleder i Norsk Viseforum også uttrykte i åpningstalen torsdag 5 juli: «Det har blitt sagt at «ei vise er så mangt», og et arrangement som kan sies å ta høyde for akkurat det, må vel være Egersund Visefestival! For når vi tar en titt på det spennende og varierte programmet dere har i år, skjønner vi raskt at det også er gjort plass for flere sjangere og musikalske uttrykk enn det kanskje noen forbinder med mer tradisjonelle viser».

Palmesus 2018

Ann-Carina Rønassen: Det er noe merkelig med Palmesusfestivalen. Den går på en måte aldri tom for overraskelser, nye ideer eller muligheter. I og med at det var 10-årsjubileum i år var vi svært spente på hva denne helgen kunne bringe og vi ble definitivt overrasket.

Lillesandsda'ene 2018

IM K. Fossli: Hvert år går sommerfestivalen Lillesandsda’ene av stabelen i koselige Lillesand. Den varer i litt over en uke og tilbyr både utstillinger, marked, park-konserter og større konserter de siste dagene. Blant de ulike arrangementene er det noe for absolutt alle, både små og store. Det er en uke hvor byen fylles med enda mer liv enn vanlig, særlig når været er så bra som det har vært i år.

RockStream 2018

IM K. Fossli: Rockstream hadde sin første festival noensinne i år 21.-23. juni, og i løpet av de tre dagene ble det spilletid for hele 21 band! Festivalen foregikk i Revetal, 20 minutter unna Tønsberg, i en nydelig gresskledd bakke i utkanten av et jorde. Vi var der den siste dagen, og nøt den landlige, rolige stemningen. Noe som på en litt merkelig måte passet godt med det faktum at de fleste som spilte der var hardrock-band. Da vi kom dit, parkerte vi på gresset og fant veien til festivalen gjennom en idyllisk skogssti som gikk over en bro og opp en bakke og var pyntet med lys og flagg i mange farger.
 

Norway Rock 2018 - En suksessfestival!

Svein Frydnes: Etter fredagens rockmanifestasjon med storslagne Nightwish og fantastiske Avatar i spissen for flotte musikalske opplevelser, må en bøye seg i støvet (og det var det mye av…) og gratulere Norway Rock-ledelsen med en fantastisk festival. Lørdagens opplevelser kommer som bonus.

Tonje Halbjrhus @ Ogna Scene/Helgleiren, 12.04.2018

Egil Jostein Ueland: Tonje Halbjørhus fra Hemsedal er på turne sammen med Yngve Jordalen og Bjørnar Brandseth. På henholdsvis bass og gitar, mens Tonje selv trakterer mandolin og munnspil.

Norway Rock Festival 2018 - Fredag

Svein Frydnes: Det var tid for et par dager på Øyesletta; for musikk, headbanging, fest og moro. Kort sagt det var tid for Norway Rock igjen. Og det ble et par fine dager, både værmessig, musikalsk og sosialt.

Sweden Rock Festival 2018

Heidi Hagesveen Hagen: Veldig proft arrangement. Rent og ryddig til enhver tid – og nok av kaffe lett tilgjengelig! Jeg traff selvsagt mange som ikke har fått dette som tradisjon enda, og det er gledelig å se at det ikke bare er unge utøvere på scena, men også i publikum.

Trallaus 2018 - Sommerfest p Blaker Skanse

Oddvar Ringstad: Tre dager til ende, fra 28-30 juni. På Scenen torsdag var Neon Vokal, Grenseland, Chris Thompson med Mads Eriksen Band og Dance With A Stranger. Fredag var det Dugg, Return, Stage Dolls og Splitter Pine. Og på lørdag Wildnite, Ammunition, TNT og Coverman.

Over Oslo 2018

IM K. Fossli: Når man kommer til festivalområdet skjønner man med én gang hvordan festivalen fikk navnet sitt: man befinner seg nemlig på en topp med en fantastisk utsikt over hele Oslo... Bare Egil Band, Rabagast, Violet Road, Sol Heilo, Raga Rockers, The Cocktail Slippers og Dumdum Boys som kveldens finale. I tillegg skulle Arne Mañana Band spille opp til fest og dans i områdets bakgård fra midnatt. Det var med andre ord mye å glede seg til.

Tons of Rock 2018

Helge Knutsen: Med stjerner som OZZY OSBOURNE, ALICE IN CHAINS, HELLOWEEN, W.A.S.P, KVELERTAK og SKAMBANKT med mange flere - hva kan gå galt? Jeg sliter med å utnevne noen favoritt av alle disse flotte musikantene. OZZY OSBOURNE var nok den artisten som dro inn flest festivalgjester, med ca. 10 000 tilskuere.

Flashback Summer Festival, Kristiansand, 2018

Ann-Carina Rønaasen: Blant 2000 andre glade mennesker stod vi foran ved scenen og nøt solen da Mr.Dee annonserte i mikrofonen at vi skulle dras inn i en kveld full av mimring og allsang. Og det gjorde vi virkelig! 80-, 90- og 2000-tallets nostalgiske låter ble spilt foran et ellevilt publikum blant solstrålene i Gravane Kristiansand og vi håper at dette vil skje igjen.

Havefesten p Lundbergs Planteskole 2018

IM K. Fossli: Lørdag 9. juni feiret Lundbergs Planteskole på Helleheia i Arendal 25 år. I anledning jubileet hadde de invitert til en stor “havefest” som avslutning på en hel uke med ulike aktiviteter på planteskolen. Her var det mat fra Morgenfugl, mens Susie & the Spuds og Arendal Blues Band skulle stå for underholdningen. Vi møtte som vanlig tidlig opp, og satt derfor alene en stund i den vakre hagen med planter av alle slag overalt rundt oss mens bandene gjennomførte lydprøvene. De siste lydprøvene holdt fortsatt på da folk begynte å komme, men det gjorde absolutt ingenting. Dette skulle først og fremst være en fest tross alt, og det lå en hjemmekoselig og uhøytidelig stemning over plassen helt fra begynnelsen av. 

So Are We @ Ogna Scene/Helgleiren, 14.04.2018

Egil Jostein Ueland: Duoen So Are We gjorde en aldri så liten stopp på turneen sin, mandag den 14. april, på Ogna Scene i Helgåleiren.

Hunsfest 2018

IM K. Fossli: Det er alltid gøy å sjekke ut nye festivaler, og lørdag 16. juni var det Hunsfest i Vennesla som sto for tur. Det første en merker med Hunsfest er hvor stort festivalområdet er. Mellom fabrikkbygningene som har blitt hjem til flere forskjellige bedrifter, må det være plass til flere tusen. Midt på plassen mellom innslippet og scenen står det en hel haug med bord, og over disse er det et digert telt. Her har noen sjekket værmeldingen. 

Third Season ute med ny singel!

IM K. Fossli: Third Season er et Drammensbasert band som består av Joachim Normannseth på gitar og vokal, Petter Lærum Dalsrud på bass, Lasse Hennum på trommer og Jørgen Lande på gitar. Musikken sin beskriver de selv som college pop-punk inspirert av en rekke amerikanske band innenfor denne sjangeren.

Karmygeddon Byfest 2018, Flytten Haugesund, 16.06.2018

Irmina Lunnøy: Det er godt kjent i metal-Norge at Haugalandet er åstedet til to anerkjente festivaler, Karmøygeddon Metal Festival og Heavy Nights. Det son kanskje ikke alle vet er at Karmøygeddon også har en slags «minifestival», Karmøygeddon Byfest. Karmøygeddon Byfest oppstod i 2017 i kjølvannet av Byfest1 Haugesund. Dette var en musikkfestival med bl.a. Susanne Sundfør, Jan Ove Ottesen og High as a Kite på programmet. Selv om det ikke ble noen andre utgave av Byfest Haugesund, lever Karmøygeddon Byfest i den best velgående.

Violet Road i Foynhagen, 08.06.2018

IM K. Fossli: Violet Road har offisielt begynt sommerturneen, og de startet den ved å innta Foynhagen, en ganske ny utendørsscene i Tønsberg, fredag 8. juni. Og de var heldige med været. I stekende sol og 28 grader i lufta ankom de plassen og hadde først en liten minikonsert på brygga utenfor lokalet klokka 14:00 for å promotere og gi en liten smakebit av konserten for de heldige som var der akkurat da. Publikumsfavorittene “Good Girls”, “Can You Hear the Morning Singing” og “Face of the Moon” var de utvalgte sangene som ble spilt, og de ble også tatt godt imot av det lille publikummet.

Hip-Hop p Lille Torungen, 26.05.2018

Elena Marie Hoflandsdal: Lørdag 26. mai entret Unge Beirut, Ruben P og Ladnera48 Lille Torungen. HipHop Kveld ble arrangert på Kulturhuset i Arendal med de ferske artistene fra Sørlandet.

Jrntt 25.-26. mai 2018

Egil Jostein Ueland: Nå har slutten av mai kommet, og det er klart for en av Jærens store årlige hendelser Jærdagen og Jærnåttå. Dette er den 26 gangen Jærnåttå arrangeres og med strålende værmelding på alt som kan tenkes av ”vær-apper” ligger alt klart for at dette kommer til å bli en heidundrende fest.

Frste artistslipp fra Karmygeddon Metal Festival 2019

Svein Frydnes: Mandag morgen kl. 09.00 ble billettene til neste års Karmøygeddon Metal Festival lagt ut for salg. Etter kun få sekunder var alle galleri-billettene blåst bort. Etter to timer kunne festivalsjef Johnny Angelund melde at 300 av 500 tredagers-billetter var solgt. Det tegner igjen til å bli tidenes billettsalg. Og det med god grunn, for neste års lineup kommer neppe til å stå tilbake fra tidligere år.

Karmygeddon 2018 - siste dag

Svein Frydnes: Så var det klart for tredje og siste dag av Karmøygeddon 2018. I likheten med fredagen, opprant også denne dagen med strålende sol. Lineup’en denne dagen lover mange høydepunkt, så det tegner til å bli en god dag – både inne og ute. Og helt mot slutten av denne artikkelen har vi fått sjefen sjøl, Johnny Angelund i tale.

Kal-El @ Martinique, Stavanger, 19.05.2018

René Undem: En snøfylt Januardag i 2013 oppstod Kal-El på Martinique. Og etter nettopp å ha kommet hjem ifra en intensiv turné i Junaiten, så var det en selvfølge å ha første gig i Stavanger akkurat her. 

Karmygeddon 2018 - Dag 2

Svein Frydnes: Fredagen opprant med strålende sol, og alt lå til rette for en fantastisk dag på Karmøygeddon 2018; været var topp og dagens lineup likeså. Hadde bare den personlige formen vært like bra, så hadde alt vært 100%… Men en må bare la det stå til, og gjøre så godt en kan. Dagens og kveldens lineup var en lett blanding av «lett» og tungt – festivalens familiedag, som sjefen sjøl, Johnny Angelund, kalte det da jeg snakket med ham en stund før festivalen.

Trang Fdsel @ Baracoa, Asker, 05.05.2018

IM K. Fossli: Da var det igjen tid for Trang Fødsels årlige konserthelg på sjarmerende Baracoa i Asker sentrum. Akkurat som i fjor ankom vi Asker i det som må være årets første ordentlige sommerhelg. Som alltid når en uventet møter på sommeren, kjøpte vi oss en is og satte oss til med god utsikt over alt som skjedde i sentrum. Så snart den var fortært og vi hadde fått med oss et moteshow som overraskende nok fant sted rett foran oss, var vi klare for en dobbel dose med Trang Fødsel!

FROGLEAP @ FOLKEN, Stavanger, 12.05.2018

René Undem: En kan høre tysk, finsk, bergensk, fransk, nederlandsk bli pratet på blant publikum. Folk har kommet ifra USA, Skottland, England, Vikeså og Kristiansand blant annet kun for denne konserten. Og dette er av den enkle grunn at en enkel musikker bosatt i Oltedal, som holdt på å legge ut akkustiske cover-versjoner for å promotere seg selv på youtube som trubadur, begynte å spille inn metal-cover for gøy.
 

Karmygeddon 2018 frste dag

Svein Frydnes: Kristi Himmelfartsdag dro vi en gjeng fra Mandal, om ikke til himmels, så til Kopervik på Karmøy. Foran oss lå 3 dager med metalfest – vi var klar for 15-årsjubileum med Karmøygeddon Metal Festival.

Blues fra Guy Forsyth

Svein Frydnes: En nesten fullsatt Klubbscene hadde store forventninger til fredagens konsert med Guy Forsyth. Men ble forventningene oppfylt, eller gikk publikum skuffet hjem?

Landsbyfesten 2018

Janet R. Johnsen: Når Alive Produksjoner velger å satse på norske artister som Ingenting, Vestlandsfanden og Morten Abel, i stedet for Boney M og Samantha Fox møter lokalbefolkningen mannsterkt opp. Årets Landsbyfest hadde 1700 besøkende, noe de var godt fornøyde med.

En skjebnens tango

Svein Frydnes: Skjebnens Tango er et relativt nytt tilskudd til Mandals rikholdige bandflora. De enkelte medlemmene i bandet har imidlertid lang fartstid hver for seg i forskjellige musikalske prosjekter. Nå har de funnet sammen i Skjebnens Tango, som lørdag bød opp til dans for å presentere sitt debutalbum.

Taake @ Folken, 23.02.2018

Egil Jostein Ueland: Dessverre så er det alt for lenge mellom hver gang jeg får meg en Blackmetal konsert. Taake har lenge vært på «bucket» listen min over band om jeg må oppleve live. Jeg ble regelrett giret når jeg så at bandet var booket til å spille på Folken i Stavanger.

No Terminus

Oddvar Johnsen: Avgangselevene ved Vågen Videregående skole klasse 3DA1 og 3DA2 inviterte til avgangsshow i Sandnes Kulturhus. Over 300 billetter var solgt til forestillingen, og Festivalguiden fant ut at dette burde dekkes med litt tekst og bilder.

Det pene bn @ Helgleiren, 28.03.2018

Egil Jostein Ueland: Det pene bæn rocket påsken inn i Helgåleiren. Påskeprogrammet til Helgåleiren startet med en forrykende konsert med Stavanger bandet Det pene bæn.

BLODSMAK @ Checkpoint Charlie, Stavanger, 04.05.2018

René Undem: Da var kvelden kommet for at Horten-bandet BLODSMAK skulle rocke Checkpoint Charlie i Stavanger. Nå er det 2 år siden de slapp den andre platen «Gjennom Marg og Bein» og slik jeg forstod det på vokalist Tom, så holder de på å skrive ny musikk til neste plate, og vi var heldige å fikk høre 3 uutgitte låter denne kvelden. Men mer om det siden.

Bottom