Top

Haugaland Prog og Rock Festival 2018

Haugaland Prog og Rockfestival, Høvleriet Haugesund 2-3.11.2018

Dag 1

Første helg i november er etter tradisjonen tid for Haugaland Prog og Rockfestival. Festivalen blir arrangert av Haugaland Progklubb og har eksistert i fem år. Selv om Haugaland Prog og Rockfestival kan betegnes som relativ ung festival, begynner den å få mer og mer annerkjennelse takket være en gjennomgående høy kvalitet på alle band og ikke minst god organisering. Festivalens åsted er Høvleriet, et konsertlokale lokalisert i et gammelt sjøhus, noe som gjør den til en av de mest sjarmerende scener på Vestlandet. Dette sammen med en vennlig, avslappet stemning gjør konsertopplevelsen til noe nærmest magisk. Det er derfor ingen overraskelse at festivalen vekker stor interesse av både hos haugalendingene og publikum fra andre deler av Norge.

Årets utgave av festivalen kunne by på blant annet Ola Kvernbergs Steamdome, Curved Air, Arabs In Aspic, Galahad og Spurv, så det var mye å glede seg til.

Tind @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Tind Foto: Irmina Lunnøy

Tradisjonen tro er festivalens åpningsband et nytt og lovende lokalband. I år fikk Tind fra Karmøy denne æren. Siden jeg så Tind spille på Flytten mot slutten av 2017, viste jeg at de er kapable til å levere gode konserter. Dette klarte de også denne kvelden. Bandet med Kristine Helgesen, i spissen fylte lokalet med relativt rolig progressiv rock med noen tyngre innslag innimellom. Dessverre, siden klokka var bare sju på kvelden, var golvet foran scenen så å si halvtomt. Jeg er uansett sikker på at de som kom tidlig for å se bandets nokså korte konsert ikke angret på det.

Saluki @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Saluki Foto: Irmina Lunnøy

Etter Karmøys fremadstormende nykommere var det tid for litt mer etablert energi. Ikke alle band kan skryte på seg fire ut av fem originale medlemmer selv om de ble stiftet for over førti år siden. Det kunne Saluki, kveldens neste artister. Her må man dessverre også nevne at prosjektet tok en lang pause fra 1978 til 2017 da 40 års jubileumet til debutalbumet førte til bandets gjenforening. 30. mars 2017 spilte bandet gjenforeningskonsert i Oslo Konserthus. Kvintetten har også bak seg en sterk opptreden på årets Close To the Rain- Bergen Prog Festival. For ikke så lenge siden slapp bandet ut «Amazing Games» sin andre fullengder, opprinnelig innspilt for førti år siden, men aldri utgitt før.

Man må si at Saluki falt i smak med sin progrock med hørbare innslag av funk og jazz. Selv om det ble plass for noen rolige låter som for eksempel «Sit Beside The Fire» fra det nyeste albumet og «Uranus In Cancer» fra debutplaten, besto mye av settet av spenstige, drivende låter. Dette skapte mye liv på scenen og rundt omkring i lokalet. Takket være rikelig instrumentering med blant annet synth og wind synth, som ble spilt av en av vokalistene Peter Alois Symington, fikk bandet vise sine framragende musikalske ferdigheter. Dette var langt fra noen overraskelse siden musikerne i Saluki gjennom årene har deltatt i en rekke anerkjente prosjekter som Junipher Greene og Ruphus for å nevne noen. Bandet klarte i tillegg å opparbeide en god og veldig naturlig kontakt med publikum. En ting er sikkert, bandet hadde et sterkt show, og vil bli husket for det.

Arabs In Aspic @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Arabs In Aspic Foto: Irmina Lunnøy

Etter en kort pause var det tid for Arabs In Aspic. Bandet ble stiftet rundt 1997 og har langt utgitt fem studioalbum med det siste «Syndenes Magi» fra i fjor. I år kom Arabs In Aspic tilbake med et live album «Live at Avantgarden». Låtene fra dette albumet kom i konsertens setliste med blant annet: «Syndenes Magi», «Mørket 2», «Mørket 3», «Pictures In A Dream» og «Silver Storm». Trønderne inviterte også den britisk prog-legenden, Edgar Broughton opp på scenen.
Ut i fra mengden av tilskuere som nå samlet seg tett foran scenen kunne man tro at det var nettopp Arabs In Aspic med Broughton som skulle være kveldens høydepunkt. Bandet skuffet på ingen måte sine fans. Musikken de leverte var fyldig instrumentert med variasjon av perkusjonsinstrumenter i tillegg til orgel og gitarer. Langsommere, intrikate låter ga i tillegg kraftfullt utrykk takket være en rekke tyngre riff med hørbar påvirkning av Black Sabbath. Selv om kvartetten (eller kvintetten, hvis man skal telle live-perkusjonisten med) er kanskje ikke blant de mest utadvendte, klarte de å beholde publikums oppmerksomhet gjennom hele opptreden.

Edgar Broughton fikk anledning til å briljere først mot slutten av konserten da han utførte 3 låter akkompagnert av Arabs In Aspic. Tross sin høye alder virket artisten i fin form, utstrålte karisma og klarte å sjarmere mange. De som syntes at hans opptreden var for kort kunne bare glede seg til lørdag. Da spilte engelskmannen en akustisk konsert tidlig på festivaldagen.

Olav Kvernbergs Steamdome @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Ola Kvernbergs Steamdome Foto: Irmina Lunnøy

Festivalens første kveld fikk en storslagen avslutning i form av Ola Kvernbergs Steamdome. Ola Kvernbergs Steamdome var opprinnelig et resultat av et samarbeid med Moldejazz og Trondheim Jazzfestival. Siden utviklet prosjektet seg til et fullverdig band med et debutalbum som ble utgitt mot slutten av desember 2017. Konserten på Haugaland Prog- og Rock Festival markerte avslutning av høstdelen av deres turne med konserter blant annet i Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Man kan trygt si at prosjektet med den talentfulle multiinstrumentalisten i spissen imponerte allerede før konserten egentlig begynte. Scenen, denne gangen i Garasjebryggeriet i andre etasje av Høvleriet, var nemlig fullt til randen. I mørket som var lyst opp av enkelte spotlights kunne man se tre tromme- og perkusjonssett, og to sett orgel. Kvernberg og hans gruppe, til sammen sju personer, måtte klare seg i trange vilkår denne kvelden.

Plassmangelen hadde tilsynelatende ingen negativ effekt på opptredenen. Konserten var rett og slett magisk. Trommedreven musikk med betydelige innslag av jazz og groove hadde i seg så mye trøkk og vill energi at den lett kunne blåse taket av Høvleriet. Velkomponerte motiver flettet inn i den sinnssyke trommingen gjorde musikken desto mer fortryllende. Jeg ble overhodet ikke forundret da noen festivalgjester ble så revet med av den ville og fengslende musikken at de begynte å danse. Perfekt lyd ble sikret av bandets egen lydmann. Tor Breivik fikk det gjennom det nøye utvalgte teamet mulighet å presentere sine musikalske ferdigheter for fullt. Et gjennomført lysshow i regi av prosjektets egen lysdesigner bidro til en desto sterkere følelse av dynamikk og kraft og framhevet musikkens karakter på en mesterlig måte. Bandet gjorde såpass sterkt inntrykk at de to timene viet til konserten føltes omtrent som minutter. Det var utvilsomt et av høydepunktene ikke bare i årets festival, men også i festivalens historie.

Dag 2

Den andre festivaldagen viste Vestlandet sin ekte sjarm med masse vind, regn og kulde. Men med mange spennende band som skulle spille denne kvelden var det overraskende enkelt å komme seg ut.

Kvelden ble startet av et anerkjent band fra Oslo som kunne skryte på seg over tjue års erfaring og sju album, det siste utgitt i år.

Tusmrke @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

TusmørkeFoto: Irmina Lunnøy

Jeg har sett Tusmørke flere ganger og ble aldri skuffet. For det første har musikken deres masse særpreg med en blanding av folk og prog med en betydelig dose groove og en merkelig eventyrlig stemning. Instrumenteringen er også i det særere slaget med bruk av bass, fløyte, keyboard, trommer og theremin. Til tross for gitarmangel klarer kvartetten å stelle i stand særdeles overbevisende konserter. Kveldens opptreden var intet unntak. Som vanlig stjal Benediktator og Krizla hele showet. Den første smådanset vilt med sin bass, mens Krizla tiltrakk seg oppmerksomhet med sin grønne kappe og ritualistiske positurer. Musikerne virket som vanlig entusiastiske og veldig vitale, selv om dette var faktisk deres andre konserten den dagen. Tidligere spilte de en veldig vellykket barnekonsert med materiale fra fjorårets album «Bydyra». Materialet fra «Bydyra» ble lagt på hylla i kveld. I stedet presenterte Tusmørke sin nyeste singel «Kjentmannen», samt en del låter fra årets album, blant annet «Fjernsyn i farver», «Kniven i kurven» og «Tøyens hemmelighet» i tillegg til den populære «Ekebergkongen».
I tillegg til energisk, godt gjennomført musikk fikk publikum også servert en solid mengde med vitser og humoristiske innslag som fikk veldig mange i publikum til å humre. Absolutt et sterkt, vellykket show, godt jobbet.

Så var det tid for et band mange i publikum gledet seg til. Bandet var også fra hovedstaden og slapp ut sin andre fullengder, den fortryllende «Myra» tidligere i år. Her snakker jeg selvfølgelig og post-rockerne Spurv. Utgivelsen av albumet førte etter hvert til en promo-turne med konserter i store norske byer: Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Stavanger. Opptredenen på Haugaland Prog og Rockfestival var turneens siste konsert.

Spurv @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Spurv Foto: Irmina Lunnøy

Her må jeg innrømme at jeg aldri har sett Spurv live. Forståelig nok var jeg nysgjerrig på hvordan deres mørkere rock med romslig, kaldt lydbildet og til tider filmatisk preg skulle bli presentert til publikum. Veldig fort viste det seg at Spurv først og fremst satset på dynamiske låter med betydelig innslag av tunge metal-riff. Kvartetten utvidet med to ytterligere live medlemmer tillot seg løssluppen hårslenging. Dette skapte massevis av trøkk på scenen. Dette førte selvfølgelig til en meget varm og ivrig mottakelse fra publikum sin side. Til tross for en enorm aktivitet presenterte bandet også framragende musikkferdigheter. Spurv klarte utvilsomt å skape et sterkt inntrykk både med sin stemningsfulle, tunge musikk og veldig engasjerte opptreden. Denne konserten var en av de beste på denne festivalen.

Galahad @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Galahad Foto: Irmina Lunnøy

Etter denne eksplosjon av unge krefter var det tid for en del eldre band. Det engelske Galahad ble stiftet midt på åttitallet og har spilt inn ti album. Selv om kvintetten kan vise til en lang karriere har de aldri spilt i Norge. Denne konserten var derfor nærmest en historisk begivenhet i prog-rock kretser. Forståelig nok var forventningene store. Konserten ble åpnet med «Seas of Change (Part 1)» en av to låter fra albumet med samme tittel utgitt i begynnelsen av 2018. Så kom «Guardian Angel» fra det nest siste albumet. Ellers var settet en gjennomgang av bandets karriere med blant annet «Empires Never Last», «Sleepers» og «Room 801». Engelskmennene vant hjertene til mange publikummere med sine fengende låter med hard rock-vibber, som i tillegg var utført på et meget godt nivå. I tillegg hadde bandet god kontakt med publikum. De som utmerket seg mest på denne fronten var den karismatiske bassisten Mark Spencer og den livlige, ekspressive frontmannen Stuart Nicholson. Vellykket, godt levert konsert.

Sabbath In Black @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Sabbath In Black Foto: Irmina Lunnøy

Det nest siste bandet denne kvelden var Sabbath In Black et Black Sabbath tribute band fra Karmøy. For de fleste kunne arrangørenes beslutning virke nokså merkelig. Uansett, mange progrockere liker Black Sabbath, og Sabbath In Black er faktisk dyktige musikere. I år spilte kvartetten en vellykket konsert på Karmøygeddon Metal Festival. De var nok fortsatt veldig godt husket for det, siden det ble betydelig trangere på scenegolvet før bandet skulle inn på scenen. Settet bygget som vanlig på låtene fra Black Sabbaths første tre album, altså den perioden medlemmene i tributebandet liker mest. Da kunne man nyte blant annet «Children of the Grave», «War Pigs», «Sabbath Bloody Sabbath», «Iron Man» og «Paranoid». Frontmannen Hans Helge Iversen, også kjent som vokalist i Pictures Of Pain er veldig ekspressiv og har et «publikumtekke» som mange frontfigurer i mye mer kjente band kan være misunnelige på. Det var derfor ingen overraskelse at det snart kokte i rekkene foren scenen. I tillegg ble alt selvfølgelig gjennomført på godt musikalsk nivå. Alt dette bidro til at denne konserten var en kjekk opplevelse. Hvis noen trenger et godt Black Sabbath coverband er det bare å ringe disse karene.

Curved Air @ Haugaland Prog og Rockfestival 2018 -  Photo: Irmina Lunny

Curved Air Foto: Irmina Lunnøy

Så var det tid for festivalens siste band og kveldens headliner. Denne kvelden var det pionerene av britisk prog-rock Curved Air. Som dagen før måtte publikum igjen flytte seg til scenen i Garasjebryggeriet. De som fortsatt var oppjaget etter Sabbath In Black fikk nå sjansen til å roe seg ned i takt med musikken som kan beskrives som rolig prog rock med en del folk-vibber. Bandet med den dyktige og sympatiske Sonja Kristina i spissen presenterte en rekke låter fra så å si hele sin karriere med blant annet «Stay Human», «Interplay» og «Time Games» fra det siste studioalbumet «North Star» samt eldre kjente låter som «It Happened Today» og «Marie Antoinette». Som man kunne forvente ble alt gjennomført på et høyt musikalsk nivå. Dessverre var publikum sannsynligvis trøtte etter den begivenhetsfulle kvelden siden det ble nokså tomt mot slutten av konserten. Det var synd fordi britene presterte som sagt veldig sterkt.

Haugaland Prog og Rockfestival gjorde et sterkt inntrykk på mange enda en gang. Vi venter spent på neste års utgave.

Arabs In Aspic
Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Arabs In Aspic, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Curved Air
Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Curved Air, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Galahad
Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Galahad, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Ola Kvernbergs Steamdome
Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Ola Kvernbergs Steamdome, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Sabbath In Black
Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Sabbath In Black, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Saluki
Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Saluki, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Spurv
Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Spurv, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Tind
Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tind, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Tusmrke
Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny) Tusmrke, Haugaland Prog og Rock Festival 2018 (Owner: Irmina Lunny)
Bottom